Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 25 de febrer del 2016

6 anys sense escriure, i el PSC entestat a donar-nos la raó.....



Resultat d'imatges de pacte ppsoe-c's





Passen els anys però el PSC continua exactament igual…suposo que per això han passat de ser candidats a presidir un país, a partit semi-residual i fracturat.. A que ve això??? Sempre hem defensat en aquesta bloc que a) PP i PSOE en lo referent a Catalunya són exactament el mateix, i b) que el PSC no existeix, de fet mai a existit perquè mai a la vida portarà la contrària al “ papa” de Madrid, és una sucursal del PSOE.

Volia sentir que deia avui Miquel Iceta arran del pacte PSOE- C’S, un pacte que han fet els socialistes amb un partit el qual l’objectiu principal és acabar amb la immersió lingüística…. Com era d’espera res de nou,:

 “Convé que les forces del canvi ens posem d'acord, conscients que són transversals, amb moltes diferències entre elles, però fent un esforç per trobar punts de contacte programàtics” Estes declaracions buides de contingut eren d’esperar. Però les declaracions que hem van fer ficar les mans al cap van ser  :"Per treure la dreta més dreta potser has de pactar amb la dreta menys dreta".

Com la dreta menys dreta!!! Que  potser C’S des de el primer dia no s’han manifestat del bracet amb la extrema dreta, han anat junts a unes eleccions europees i sempre tenen manifestants amb banderes feixistes i volen mantenir carrers per honrar feixistes????


A la gent no se la pot tractar de tonta, i per això com hem dit anteriorment han passat de ser candidats a governar un país, a ser residuals.

Com diu la dita : "La força dels opresors,no seria tanta sense la col-laboració d'alguns oprimits" Simone de Beauvoir.

dimarts, 23 de febrer del 2016

PP, PSOE i Ciutadans s'oposen que el bable es pugui fer servir a la Junta General d'Astúries

PP, PSOE i Ciutadans s'oposen que el bable es pugui fer servir a la Junta General d'Astúries:

Resultat d'imatges de presidenta del pp de asturias





L'Acadèmia de la Llengua Asturiana qualifica de 'vergonyós' el veto dels partits a l'asturià al Parlament mentre que la presidenta del PP a Astúries ho celebra a les xarxes socials



Aquesta notícia ens demostra nítidament unes quantes coses…. Primer una cosa que sempre he defensat en aquest bloc…. PP i PSOE, són exactament el mateix pel que fa al tema dels “fets diferencials”. El que més hem subleva és el que el “líder” del PSOE, alhora que diu que defensarà una reforma de caire federal de la constitució, aprova sense cap mena de rubor actes com aquests…. I recordem que el PSOE sempre s’ha oposat a parlar en res més que no sigui l’espanyol tant al congrés com al Senat. Que ho faci el PP és la cosa més lògica del món, perquè no solament no han reprovat sempre la persecució de la llengua i cultura Catalanes ,sinó que ha sobre….. ho han ficat en qüestió!!!!! (recordem l’exministra de Cultura Pilar del Castillo,la mateixa que va començar a subvencionar la Fundación Francisco Franco…)


Federalistes d’Espanya on sou??? I sobretot sobretot…on està el TRIBUNAL CONSTITUCIONAL???? Jo vull recordar que segons la constitució :  La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección.”  Jo crec que prohibir llengües és tot lo contrari que protegir-les.... Així que recordem ,l’única manera d’evitar l’assimilació és marxar, ja que aquí queda demostrat que ningú protegirà lo nostre patrimoni cultural.



A més a més avui, en teoria han arribat a un acord de governabilitat PSOE I C’S... Pedro Sánchez farà una constitució federal amb aquells que van en contra de l’ immersió, es manifesten amb banderes Franquistes i volen que carrers dels nostres pobles i ciutats encara honorin a soldats i generals Franquistes???? Riure per no plorar....


 Hemos logrado que el castellano sea la única lengua del parlamento en Asturias. (Mercedes Fernández ,presidenta d'Astúries desde el seu Twitter.



dimecres, 17 de febrer del 2016

El Constitucional aixeca passions....





Avui al parlament s'han viscut dues intervencions destacades arran de la suspensió per part del constitucional de suspendre la conselleria d'afers exteriors... Aquí la del president ,que sintetitza a la perfecció el que dèiem ahir, l'esforç notable que està fent el tribunal a la causa. Com dèiem a la primera entrada de la nova etapa..riem per no plorar...

dimarts, 16 de febrer del 2016

Parva Memoria.





Resultat d'imatges de parva memoria






Aquests és el títol del llibre d’aforismes del mismíssim president del constitucional, aquell tribunal on fa cap tot lo que fa el govern de la generalitat i no li agrada al PP (llei de pobresa energètica,llei sobre els dipòsits bancaris, conselleria d’exteriors…..). El senyor en qüestió es diu  Francisco Pérez de los Cobos. Doncs aquest ex militant del PP entre els anys 2008 i 20011 ens va deixar sentències dels seus pensaments més profunds, inútils e innecessaris alhora. Els que van sortir principalment a la premsa van ser:

“El dinero és el bálsamo racionalizador de Cataluña”
“No hay en Cataluña acto político que se precie sin una o varias manifestaciones de onanismo”
“Cuando un catalán está satisfecho lo expresa diciendo: “A mí, ya me va bien”

Si fes cas de les seves pròpies sentències entendria més al poble català, ja que ens il-lumina dient: ” El precio del desprecio és el odio”…i mes endavant diu “ Hay que administrar cuidadosamente el desprecio ,pues rara es la inteligencia que no lo advierte y más rara la que lo perdona”. Doncs això és el que ens passa a molts catalans, ja estem farts del despreci del seu ”expartit” i del seu tribunal. Un tribunal que sol estar anys i panys per resoldre conflictes però casualment quan es tracta de Catalunya en un temps record la sentencia és sempre contra Catalunya.

I és que s’han guanyat a pols ser els guanyadors per aquells que han fet  més per la causa independentista segons herois indepes, imposant-se a Paco Marhuenda director de La Razón.

  • També en s il·lumina dient “ La única ideología capaz de seguir produciendo pesadillas es el nacionalismo”.  Suposo que es deu referir al nacionalisme Espanyol… Encara que jo continuo pensant que no predique el que escriu ja que també diu “Casi siempre es la libertad quin mejor resuelve los problemas de orden”. En això estem d’acord, per això volem votar i així ser lliures d’una punyetera vegada… “ Però com vostè afirma, “ “La cegura es una condición de cada hombre”. L’únic aforisme del qual fa cas és aquell que diu “ La forma de enquistar un problema es personalizarlo”. Això ho fan molt bé personalitzen el problema Català en lo Nacionalisme (Català) i així estem de 1714 o  més…

dilluns, 8 de febrer del 2016

La Justícia i el procés

Ja tenim nou president del TSJC des de el passat dia 28 de Gener. Un dia  tindrem que explicar en calmar la “justícia” Espanyola i la seva “separació” de poders. Només dir que el magistrat en qüestió està qualificat com a hostil al procés i serà l’encarregat de jutjar el 9N. 

Tot i que la entrada que tinc ganes de fer es sobre el Tribunal constitucional….el dia que siguéssim independents li tindrem que fer una avinguda en lo seu nom,per tot el que ha fet per la causa independentista. Gràcies a la seva resolució sobre l’estatut molta gent va veure el que molts predicàvem ,i un motiu pel qual vaig fer aquest bloc… que amb Espanya no hi ha res a fer. Tant si val si manen los de la dreta com els de l’esquerra, si prometen estatuts o parlen català en l’intimitat, si diuen que es faran federalistes, si faran un finançament nou…. Ara fins i tot deien que farien un referèndum!!!! La genial idea va passar de línea vermella a oblidada en 5 segons….. passen els anys i tot segueix igual…. 6 anys sense escriure i l’estat Espanyol a la seva….. per sort els independentistes anem sumant….sobretot mai deixar de lluitar.


Si una cosa sap fer el Govern del PP es enviau tot al constitucional, la llei contra la pobresa energètica, la dels dipòsits bancaris, ara la delegació d’exteriors.... tot va allí....Recordem que el president és ex-militant del PP!!!!Això pasarie en algún altre país normal??. Fins i tot hem vaig comprar per internet el seu llibre d’aforismes.... brutal..A veure si demà podem ficar una petita mostra....