Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dissabte, 17 de febrer del 2007

Laporta president, Catalunya independent



Senyor president gràcies per la Champions i per les 2 lligues però com a Catalanista que es, com s’autodefineix, ets un falç. Rellegida la entrevista que li van fer al llibre “Adéu Espanya” del periodista Genis Sinca, i allíi surten frases com “arriba també amb la intenció inequívoca i principal de retornar al club el sentit de catalanitat que històricament l’ha caracteritzat” ,”expressió clara i contundent del seu patriotisme”, “Laporta ens explica els orígens de les seves fortes conviccions catalanistes i ens mostra el vessant mes progressista i sobretot patriòtic”,” però no l’espanta fer bandera de la catalanitat del club com un dels eixos fonamentals de la seva presidència”, “la nostra candidatura era de canvi i a més era una candidatura catalanista i això ho vam projectar en tot moment. Sempre vam dir que el que mes ens motivava per dirigir el club era recuperar el seu catalanisme que consideràvem que estava en una fase que no era la que corresponia a la institució esportiva més important de Catalunya” , “pocs instruments que tenim per projectar-nos en el món, nomes faltaria que el nostre club no projectes aquests valors de els catalans.... nosaltres això ho vam transmetre sense complexos”, “ el meu pare hem va ensenyar que ser del barça era quelcom mes que ser d’un equip de futbol, que era defensar els drets i les llibertats de Catalunya”, “espero fer coses de les quals els catalanistes i els catalans se sentit satisfets i diguin: Home aquests senyors aquests equip directiu, fan les oses com cal i estem orgullosos de com ho fan”
“li van perdonar la manca de títols temporada 2003-2004 perquè potser feia molt de temps que els barcelonistes no sentien amb tanta claredat i franquesa, sense ambigüitats, l’expressió d’una catalanitat tan neta, sana i agradable”, .Li recorden que La Razon i El mundo l’anomenaven el presidente separatista. .També es defineix políticament com “un catalanista, catalanista, nacionalista, un patriota català”, també com a progressista que s´ha d’aprofundir amb la plurinacionalitat de les comunitats autònomes i que Catalunya tingui mes poder polític. A mes diu que te una barreja del sentit de justícia i rebeldia.

Doncs quant a sortit un jugador seu qüestionant els punt foscos de l’estat de dret espanyol, aquesta a estat la seva reacció.


I aixo que vosté va dir que l'impressiona la gent que fa coses pel país que han tingut la categoria i l'esperit de sacrifici pel país ( que trobo que es el que ha de fer un politic o un home d'accio: algú que faci coses profitoses, penso que es un paper complicat perque d'alguna manera es difícil no sortir-ne perjudicat; d'alguna manera sempre ho fas a costa del teu ambit personal, i hi ha personatges catalans que jo crec que aixo o an transmés molt bé, que veritablement han fet coses pel país, i que tenien Catalunya al cap. J o els reconec els mèrits i m'agrada saber el que pensen i llegir el que diuen.Doncs a oleguer l'has deixat penjat. I si tens tant sentit de les injustícies , en les teves declaracions sembla que en tenguis mes la postura de Kelme que la de Oleguer.
El que no has fet tu o ha tingut que fer gent com els seguidors d'osasuna , i sino mireu aixo.

. Aquest si que esfan respectar i no vosté. Fins i tot va dir que si ho rriva a saber que faria aquestes declaracions l'agues vetat. I sino mireu això:

http://www.e-noticies.com/actualitat/laporta-hauria-vetat-oleguer-a-la-sala-de-premsa-del-club-18246.html

Suposo que ja deu estar mes a prop de el seu cunyat Alejandro Echevarria que de Armand carabén.


En un seguent escrit parlarem de Josep Sunyol ( el president màrtir) i la Fundacion Francisco Franco