Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 8 de març del 2007

Un altra Espanya es possible!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aquest lema era del PSOE a les passades eleccions generals. Això de que Espanya canviï es totalment impossible i ja ho vaig "demostrar" en un article a la Veu e Flix titulat amb aquest mateix lema, també recordeu a Joan Fuster, "no hi ha res més semblant a un Espanyol de dretes que un Espanyol d'esquerres"). Desde les eleccions generals hi ha hagut molts casos en que s'ha demostrat (aprovaré el estatut que aprueve el parlament,llei de la memòria històrica, que ens donaien el Castell de Montjüic, que demanarien perdó per l'afusellament de Companys.........).
Un dels últims casos va ser quant van acceptar la Federació Catalana de Patinatge a la confederació Sud-americana. Com diu La Vanguardia el tema del patinatge "es una guerra sorda que tiene al mundo entero como escenario.Todo vale y no se regatean medios". Recordem que va dir Rubalcaba quant la negociació de l'estatut "Las federaciones deportivas ni nombrarlas;són razón de estado i no pasarán". Així ens demostren que un altra Espanya es possible? De que estave tant content Mas el dia de la foto de la Moncloa?.
Després de Macau el pobre Maragall per quedar bé va dir " Catalunya algún dia vencerà a España en las pistas". No se ho creie ni ell perqué després volie un estatut que no reconeixia les seleccions, un altra mentida més de els socialistes. Després surt Zapatero i diu "es un futurible que no se producirà".
Després arrivem ala votació de Buenos aires, 10 de Febrer. La Federació Catalana va ser admesa per una invitació de les fedracions del continent. La maquina de l'estat comença a funcionar. Carmelo Paniagua (president de l'espanyola) va prometre 25:000 euros anuals (que paguem tots) a la confederació Sud-americana i va dir; "Da risa, que Catalunya quiera conpetir en Sudamerica;si no están a gusto en la fedración Española que se vayan, pero mi deber es IMPEDIR que participen en competiciones internacionales porque deben respetar la ley!"
Com es que l'estat Espanyol incumpleix la llei al boicoejar una entiat privada?Josep Maldonado va dir "España a puesto a todo su aparato político i diplomàtico atrabajar i me consta que ejercen presiones, que incluyen juego sucio a todos los niveles".
On estan ara tots els socialistes que diuen que Zapatero ens comprén i defensarà Catalunya, i que ens respectarà?. Tranquils que casos com aquests en tindrem un munt! El partit del Ciutadans va sortir a la Rambla cridant: Libertad!, libertad!, libertad! Estaria justificat ara en el nostre cas? Com es que l'estat Espanyol infringeix la llei quant va aprovar a la cambra vaixa que" els poders públics promourien la preséncia de les seleccions esportives autonòmiques que així ho demanesssin en les competicions internacuonals"?
Voleu dir que un altra Espanya es possible? Demà recordarem la votació de Fresno i Roma i que li va passar a Ivan Tibau i Miquel Masoliver.