Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 3 de maig del 2007

Això es un estatut 4 (No serveix per res i se'l passen pel forro)

Ja sabeu que vaig fer un escrit molt crític amb el tema de les banderes titulat "Per naltres es delicte per ells no". Com que a la Generalitat ERC i PSC no es volen enfadar, no es porten la contrària mai, però al congrés dels diputats el pobre Tardà te que fer la feina bruta.
El pobre proteste davant el Ministre d'Administracions públiques dient que " es deixi de fer el ridícul i s'ordeni que la Senyera també onegi a les comisaries de policia i als edificis de l'exèrcit situats a Catalunya". Recordem que sino es fa s'incompleix l'estatut.
Que us penseu que pot contestar el govern amic de Zapatero i Montilla amb el seu afany per demostrar que un altra Espanya es possible i que ens comprenen i que respecten els estatuts votats pel poble de Catalunya????? Sevilla va rebutjar-ho, emparant-se en la llei estatal de banderes, en la qual s'estableix que als edificis públics militars només hi onejarà l'ensenya espanyola. El ministre va obviar l'Estatut, que en el títol preliminar fixa que la bandera Catalana ha d'estar als edificis públics i actes oficials.... Ignorant que és una llei orgànica sotmesa a referèndum, Sevilla va dir que l'Estatut no pot regular una llei que és aprovada o modificada per aquestes corts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gràcies per la teva sinceritat Sevilla. Perqué això no ens ho deien els partits que volien el si??? Si l'Estatut no pot regular una llei que és aprovada o modificada per aquestes corts..... QUE COI VAM VOTAR???
I jo em pregunto, si l'exercit Espanyol té que defensar l'unitat del territori, Perque no pot onejar la Senyera quant en teoria Catalunya esta dintre de l'Estat Espanyol? Que ens volen dir? Que tenen alèrgia a la Senyera? Que l'exèrcit no ens representa a tots? Que no hi ha catalans a dintre l'exèrcit? Que no té casernes a Catalunya? Com es que l'exèrci espanyol en els seus actes oficials no oneja mai la senyera?
Com va dir Tardà, com es que a les comisaries dels Mossos d'esquadra un ciutadà es atés amb les dues llengues, o sigui respectant-se la llei, i on onegen les banderes espanyola i Catalana, i a les comisaries de la policia Espanyola tant sols s´hissa la bandera espanyola i s'acumulen les denúncies per discriminació lingüística dels catalanoparlants?
Com es que després d'una transcisició modèlica encara passent estes coses? Com es que l'any 2007 el Consell General del Poder Judicial per fi ha acceptat finalment col-locar la bandera Catalana a la seva escola judical de Barcelona?