Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 9 de novembre del 2007

Esquerra Flix.Salutació del President.


La secció local de Flix, estrena pàgina Web. Ara encara està en fase de construccció.Aquí teniu la salutació de l'actual president i director dels serveis territorials de cultura de les Terres de l'Ebre,Xavier Vega.


PRESENTACIÓ.


La secció de Flix d’Esquerra Republicana de Catalunya estrena pàgina web, una eina més al servei de la causa de la independència del nostre país. Perquè Catalunya serà independent o no serà i, com a nació mil•lenària que ha fet, fa i ha de fer la seua aportació a la humanitat, tenim el repte i l’obligació de perseverar en el nostre ser, en la nostra existència nacional. Això només serà possible amb la independència. Cada dia som més els qui creiem que amb Espanya no hi ha res a fer. Perquè l’Estat Espanyol només ens sap tractar com una colònia, com un lloc perifèric que cal explotar per a major glòria espanyola, ni més ni menys com en el seu dia feren amb Cuba, Filipines, Ifni o Guinea. El dèficit fiscal, l’intent constant de genocidi cultural, la desídia inversora de l’Estat, mentre a Madrid tot va a l’ample, la crisi de les infrastructures que paralitza la nostra economia, el via crucis diari de desenes de milers de treballadors que, infructuosament, intenten arribar a l’hora a la fàbrica o a l’oficina i després veuen la seua força de treball segrestada pel poder imperial, les dificultat per escolaritzar i assistir sanitàriament els immigrants i els propis catalans, la campanya sistemàtica contra els nostres signes d’identitat, l’escarni diari que fan de nosaltres els poderosos mitjans de comunicació tardofranquistes, igual que en el seu temps els nazis feren amb els jueus, tot plegat va obrint dia a dia els ulls als nostres ciutadans, parlin com parlin i hagin nascut on hagin nascut. A la Conferència Nacional del 20 d’octubre, el resultat de la reflexió i el debat democràtic de tots els militants va ser clar: hem de construir les condicions objectives per convocar i guanyar el referèndum d’autodeterminació del 2014, tricentenari tant de la desfeta nacional de l’Onze de Setembre com de l’inici de la resistència. Tenim set anys per fer-ho possible. Des dels Ajuntaments, des de les associacions cíviques, des dels càrrecs de l’administració, des del carrer i els nostres llocs de treball, la nostra feina diària és la construcció d’aquesta majoria social per la Independència.


VISCA CATALUNYA LLIURE!


Xavier Vega President d’Esquerra Republicana de Catalunya de Flix

1 comentari:

Robert Verge Monclús ha dit...

Esperem que treballin molt la web, ja què és una eina de comunicació força poderosa. De vegades és tant important explicar la feina que fas com la feina en si.

Salut i república.