Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 13 de desembre del 2007

Al-leluia!!!!


Les JSC han demostrat més maduresa que els escolanets que dirigeixen el PSOE-PSC , i han demanat al mentider de Zp que retiri la proposta que li va fer a Bono per presidir el Congrés després de les eleccions generals ,segons les JSC:


"pensem que l'exministre de Defensa no està capacitat per representar la pluralitat de l'Espanya federal que proposem, i que la seva constant crítica a Catalunya i als polítics catalans han fet perdre la confiança dels i les catalanes en l'exministre socialista".


"Bono no ha respectat els líders polítics catalans que els ciutadans han triat de manera lliure. A més, creiem que ha contribuït a la desafecció entre Catalunya i Espanya durant el debat de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya".


"el president del Congrés ha de tenir la sensibilitat suficient per entendre que estem en un país de realitats diverses, i que aquestes han de ser respectades pels màxims representants polítics, més encara si es tracta de qui ha de presidir una cambra tant important i representativa com és el Congrés dels Diputats".


"el projecte polític del socialisme català s'ha de poder construir amb la col·laboració i el respecte d'Espanya". Així doncs, matitzen que "José Bono no és el millor representat d'aquest respecte que els catalans i catalanes, joves i adults, ens mereixem. Tampoc ho és del sentir general dels socialistes espanyols".


Però que us pensàveu gent de les JSC, que Zapatero vol l'Espanya plural? Que li importe algo l'Espanya plurinacional? Que farà algo per lluitar contra la catalanofòbia? El canvi Montilla Maragall ere per aprofundir el federalisme ? Lo pacte de l'estatut amb Mas ere per a aprofundir l'espanya plural? No publicar les balances fiscals es per fer més federal Espanya? No deixar parlar Català al congrés es fer Espanya més diversa i més tolerant? Impartir la 3ª hora de Castellà va a favor de la diversitat lingüística?Algun cop Zapatero a recriminat a Ibarra? Guerra? Lo mateix Bono? I en serio us penseu que no és el sentir general dels Socialistes Espanyols? Però si estan encantats!!!


Gent de les JSC, si de debò voleu una Espanya Federal, creeu un partit nou reivindicant Pi i Margall que amb el PSOE- PSC, no podreu fer res....