Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 14 de febrer del 2008

Visita de Xavier Vendrell a Móra d'Ebre.




No tinc temps i a sobre ara a casa no tinc internet i tinc que anar a casa els "papes". Deixo unes fotos de la presentació que va fer ahir del seu llibre Xavier Vendrell a la biblioteca de Móra d'Ebre i del sopar posterior.

2 comentaris:

Amo ha dit...

Si tens un portàtil o una targeta wireless al de sobretaula, fes un escaneig de les xarxes disponibles, sempre n'hi ha alguna sense candauet ;) Si no abuses (connectar l'eMule tot el dia seria un abús), i sol mires el correu o envies alguna cosa al blog, ningú ho notarà, i menys al poble, on per lo general, molt poca gent sabria com detectar-ho.

Nota: Donat per informat i no publicos este comentari. Sinó quedaré com una mala persona que s'aprofite de la connexió dels altres :-P

Jordi ha dit...

Tranquil amorós, que això ho fa tothom, si tu ets mala persona els altres que ho fan també ho són. Gràcies pel consell, de emule no en tinc i si, sol faig anar internet per llegir els diaris, mirar el correu i fer algo al bloc.