Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 7 de març del 2008

El teu vot farà respectar Catalunya...(Duran i Bono)




Quant vaig sentir aquesta notícia , pensava que no podia ser veritat... eren les 7:00 i pensava que la son em feia sentir coses que no podien ser certes. Diu Duran i Lleida, que si els interessa i els convé, votarien que Bono fos el president del Congrés a canvi d'alguna vicepresidència!!!!! Però aveure,esteu dient a la població Catalana , que si els voten (a CIU) el seu vot farà que respectin Catalunya???? Com volen que s'ho creguin si esteu disposats a canvi d'un benefici propi (i de pas donen la raó a tots aquells que els anomenen coveniència) ficar de president del congrés a un polític que no respecta Catalunya??? Així voleu fer creure a la població que amb valtres ens respectaran més???? Un presiden que fins i tot no volen les Joventuts socialistes????


I a més demostre que Duran només va al seu projecte i és passe pel forro les gestions de Mas, ja que fa uns dies els nacionalistes de Galeuscat van dir que juntarien forces per a que Bono no fos el president del Congrés....


Una incoherència més de Convergència ..... a més no entenc com les JNC van amb estelades als mítings, criden independència i volen un candidat que ha dit un munt de cops que no està a favor de la independència.... no entenc res!!! sense dir que una famosa frase de Bono, com va dir ahir Carod a Tortosa és, "espero que los separartistas no obtengan ni un voto"
Algú creu que amb un trasvasista com Duran i amb Bono ens respectaran més?No m´ho vull ni imaginar...