Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 4 d’abril del 2008

Traïdors....






Ni un mes de les eleccions i ja hem vist la força dels 25 dipuats del PSC- PSOE i com Zapatero dona les gràcies a Catalunya.






a) Bono president del congrés. Com deia l'e-notícies, l'elecció de Bono enterra el català al congrés. Com diu Francesc Puigpelat, Zapatero passa de Montilla."Amb només tres setmanes després del 9-M, ja tenim pistes de per on anirà la legislatura. Divendres, la vicepresidenta Fernández de la Vega va desautoritzar el tripartit pel que fa al transvassament del Segre. I ho ha fer de manera pública i solemne. El missatge era clar: el nou Govern del PSOE no cedirà ni un milímetre al tripartit de Catalunya. No m’estranya que el president José Montilla estigués després tan empipat." Tothom ha comprovat que la teoria del “Govern amic” era falsa. Per a qué serveixen els diputats del PSC?




B) I el pobre de Saura? ara s'adona que el govern de Zapatero és "traïdor" i "deslleial" com ell mateix ha dit. I que et pensaves pinxo? Que no ho va ser quant va dir que aprovaria l'estatut que vulgués lo parlament? No ho va estar amb la llei de la memòria històrica? I amb tants d'altres temes com ja he dit molts cops en aquest bloc? En quin món viu?




Bé, ara notinc més temps però ja veurem com evoluciona el tema de la sequera. Govern amic.....pobret.