Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 14 de març del 2007

"Libertad" per a Masoliver e Ivan Tibau.

Seguint amb el crit preferit de Ciutadans i el tema de les seleccions els volia recordar el tema de Miquel Masoliver. Masoliver va renunciar a jugar amb la selecció Espanyola d'hoquei, deia que no es sentia representat. Que va passar? Doncs que es jugava 5 anys d'inhabilitació!"inabilitación para ocupar cargos en la organización deportiva o suspensión o privación de licencia federativa por un plazo de 2 a cinco años". Això es un país lliure? Un país que obliga als seus esportistes a vestir una samarrea tant si volen com sinó volen? Es aquest un país lliure? Ciutadans, es aquesta la llibertat que defenseu?. Un 10 també per al Barça que inmediatament el volia fer recapacitar. El mateix que va fer amb Oleguer vaja.
Que li va passar a Ivan tibau capità de la Catalana? "en el año 2003 se mostró partidario de competir con Cataluña estando concentrado con la seleciión española en Andorra y fue inmediatamente expulsado de la convocatoria. Me descartaron del equipo cuando llevaba seis años de titular y dije que nunca más volvería"
Per a comparar amb d'altres països, sabeu que li va passar a Cruyff quant va renunciar a jugar amb Holanda al Mundial d'Argentina 78? Res no li van dir que era un antipatriota ni res d'això. Una prova més del tancada i atrasada que es la mentalitat de l'estat Espanyol.