Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 29 de maig del 2007

Les CUP i C's.

Com és la premsa catalana. Com tots sabeu el partit de Boadella no ha entrat a l'Ajuntament de Barcelona . Només ha aconseguit 13 regidors però 5 són d'un mateix poble Gironells i el Pla de la Font de 1091 habitants.. Pero ojo! "donde han logrado que su candidato José Manuel Pardos, hasta ahora alcalde por el PP mantenga la alcaldía."
A que acusen aquesta davallada de vots? A la seva falta de missatge electoral que només es centra en el tema ideològic, identitari i del bilingüisme, tot i que ens van dir que no els importava quina llengua parlàvem i tot això? Noooooooooo. Segons ells " en opinión de Ciutadans han silenciado la campaña del partido!". El que no tenen el valor de dir es que ha hagut més vots en blanc que a favor de C'S.
Com poden dir que han silenciat la seva campanya quant no paren de sortir sobretot per La Razón El Mundo i La Cope? Recordem que fins i tot Jiménez Losantos li va dir a Piqué que si fos Català els votaria. I els de les CUP? Que hauríen de dir? Com és que un partit nou que treu més regidors que Ciutadans ningú l'esmenta? Quin seguiment li han fet per La Vanguardia, El Periódico i altres mitjans? Com es que la premsa d'aquí es fixa més en els que volen que la personalitat de Catalunya desparegui i no en els que busquen la seva llibertat? Recordem que les CUP han presentat llista a totes les comarques Barcelonines i 35 llistes més que l'any 2003. Fins i tot els regidors de les CUP de Vic van dir que renunciarien al seu sou si surten elegits per destinar els diners a entitats en defensa del territori i la cultura catalana.
Tret de l'e-notícies ningú ha iformat com cal de la candidatura d'unitat popular.