Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 30 d’agost del 2007

És tant fàcil....

És tant fàcil tenir un blog de catalanofòbia, és tant fàcil demostrar que els Espanyols no ens volen, es tant fàcil demostrar que sol servim per pagar, és tant fàcil demostrar que tot lo nostre els molesta... Avui mateix, casi un mes sense actualitzar el bloc i hem trobo això.
Quant veus notícies com aquesta et dones compte de la mentalitat de les persones que li van fer allò a Eric Bertran. Paso d'escriure res més, frases com " Lo que me faltava una mora Catalanista", (mora... aquí es veu lo fans que són de la integració, no erem naltres els nazis?????), o " hablas en cristiano o de aquí no vas a pasar" ( encara van en frases franquistes????), "tu estas obligada a hablar en castellano porque estás en España", i si jo li dic a un "moro" tu estas obligat a parlar en Català perqué estas a Catalunya? Buenoooooooooooo, surto a La Razón com a Talibà, pero ells ho poden dir amb tota la barra del món! o" la constitución no reconoce el catalán como lengua", també diu que tots som iguals i naltres al congrés no podem parlar en Català i ciutadans al parlament si que poden en Castellà..... i per acavar la més bona " Me parece vergonzoso que seas de otro país i defiendas un idioma que ni siquiera existe,porque unos se lo han inventado". Qui se´l va inventar ??? El Castellà és un idioma inventat??? En fi.... crec que està tot dit.
Per acavar gràcies per la seva sinceritat: no hay otra cosa que odiemos tanto, como ese maldito idioma. On sou ara ciutadans , valtres que dieu que sou tant amants de la llibertat????

3 comentaris:

Roser ha dit...

Són uns incults!!!
No hi ha res més a dir!!!
A veure si reaccionem d'una vegada!!!!
Per cert t'has d'unir a la Acció Coordinada per L'Èric Bertran!!!
Entra al meu bloc i fes-ho!!!!
Salut!!

Mani, fill de Mani ha dit...

Un mes sense actualitzar! Vaya morro! T'has passat! Si no pots mantenir un ritme d'entrades decent plega! jajaja benvingut de nou al món dels blocs, com han anat les vacances pel teixit de la realitat?

Jordi ha dit...

Com més passe el temps ja no se el que és real i ja no.I això de que la realitat supere sempre la ficció és una realitat com un temple. El títol de la Biografia de Jodorowsky no pot estar més ben trobat " La danza dela realidad". Ja ens anirem veien pels blocs!!!!!!!!