Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 2 de setembre del 2007

No som iguals.

Com és que quant La Brunete mediàtica (en aquest cas La Razón) es pensa que el idioma Castellà està perseguit salte deseguida? Aquí veureu com tracte la notícia de que el Govern Balear vol que els establiments retolin en Català. Com és que en el seu diari no ha sortit el cas del Guàrdia Civil que va prohibir fer ús del Català a una inmigrant????? (mora segons el picoleto)
Aquí teniu la notícia . Aquí trobareu perles com "Antes de rotular mi establecimiento en Catalán cierro mi comercio", o també , "no tiene mucho sentido mantener el catalán, que permanecerá a base de dinero e imposición" (gràcies per reconéixer que la salut del Català és dolenta). Que el Català no és una llengua de l'estat Espanyol????? Que els Catalans no diuen ells que som Espanyols??? Que tots no som iguals com diu la Santa Constitució??? Que no diu la constitució que es protegiran les altres llengües oficials de l'estat???? En fi, hem pregunto quin altre país o nació del món aguantarie estos abusos....On és la nostra dignitat??
El títol de la notícia ja és prou explícit "El govierno Balear pretende imponer el Catalan al mas puro estilo Franquista". Com és que el Castellà es pot imposar i el Català no???? ( si es que s'ha fet algun cop). Com és que no surt el cas d'aquell Guàrdia Civil que imposave el castellà??? Si és al mas puro estilo Franquista com es que el PP i tota esa colla mai han condemnat la dictadura Franquista i la persecució que va fer contra la nostra llengua????