Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 23 d’octubre del 2007

Som insolidaris?que ho demostron! (PSOE i punt III)




Votació al Senat sobre un tema "estrella", àmpliament debatut, i àmpliament ocultat....les balances fiscals!!!!






Molt bé no diuen tots els Espanyols que som uns insolidaris que ens ho volem quedar tot??? No és el Govern de Zapatero un Govern amic??? El millor aliat de Catalunya que diu el PSC??Vol ser un govern responsable i atacar la Catalanofòbia??? Que publicon les balances fiscals i aveure si som uns avars o Espanya ens roba. Però com semprre Espanya les oculta deliberadament...El PSOE ha votat en contra al Senat de publicar les balances fiscals entre les comunitats autònomes i l'administració general de l'estat. Això passe a Suïssa o Alemanya? L'unió Europea oculta on van a parar els fons de cohesió??? Quin país decent, normal i responsable no publica comptes tant senzills com les balances fiscals??




I que fa el PSC davant de tot aquest espectacle??? Com sempre d'escolanet, s´ho mira i li pregunta al papa de torn de Madrid que ha de fer. Ara no se perqué , s'ha fet tot un homenet i s'ha.... abstingut!!! Així ens demostra el PSC la seva força??? Sense demanar res al papa Zapatero???Així defense els interessos de Catalunya?? Així defense els interessos econòmics de Catalunya???




Una vegada més Zapatero ha mentit ja que a l'oposició sempre feia anar la seva flauta màgica per enbaucar a tots els ingenus que es pensàven que un altra Espanya era possible, dient que que quant arrivés al poder publicaria les famoses balances, i com sempre ha fallat..




Recordo aquell famés slògan: S'HI GUANYA ZAPATERO GUANYA CATALUNYA!!!!!!!! JAJAJA. Com es demostra un cop més cada cop hi ha menys diferències entre PSOE i PP.