Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 18 de novembre del 2007

Manual per Pujar Muntanyes


i) Alegra't quan facis el cim:plora,pica de mans,crida a tort i a dret que t'he n'has sortit,deixa que el vent del cim (allà dalt, sempre hi fa molt de vent) et purifiqui la ment, et refresqui els peus suats i cansats, obre els ulls, treu-te la pols del cor.Que bé! Allò que abans només era un somni,una visió distant, ara ja forma part de la teva vida.Te n'has sortit.


j) Fes una prometença:aprofita que has descobert una força que no sabies que tenies, i digue´t a tu mateix que d'ara endavant, la faràs servir durant tota la resta dels teus dies.I,si pot ser,també et fas la prometença de descobrir una altra muntanya i marxa cap a una altra aventura.


i)Explica la teva història.Dóna el teu exemple.Digues a tohom que és possible perquè, d'aquesta manera, unes altres persones es veuran amb cor d'enfrontar-sea les seves muntanyes.
L a foto és lo mar vist desde la Serra major.