Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 18 de novembre del 2007

Explotar la Catalanofòbia.



Impresionant l'estat opressor del costat que en teoria volen que sigui el nostre. Com tots sabeu ahir diumenge Mariano Rajoy va clausurar la Conferència política del PP. Quan va dir que eximiria de pagar l'IRPF a aquells que guayen menys de 16000 euros l'any la gent va aplaudir... (ere el titular per a la premsa) .Però sabeu quan tot lo Madrid Arena es va ficar dret???? Quan lo líder va dir que garantiria per llei el dret a apendre i usar el castellà a totes les etapes del sistema educatiu: " garantizar por ley el derecho a utilizar y a aprender el castellano en todas las etapas del sistema educativo en toda España".




Aquí va arrivar l'èxtasi,tots drets i aplaudint! Ja vaig dir fa unes quantes entrades anteriors que tots els presidents han utilitzat i utilitzaran la catalanofòbia per governar. Enfrontaran territoris e inventaran problemes per aconseguir el poder, encara que sigui acosta d'una gran irresponsabilitat com es inventar problemes lingüístics i enfrontar territoris. Els diners fa guanyar vots, però a un país com Espanya la qüestió nacional en fa guanyar molt més, i la catalanofòbia ja..Això que ells sempre diuen que el nacionalisme Espanyol no existeix. Que defensar lo espanyol no es nacionalisme, pero defensar Catalunya sí!!! Com s'entén això?
Que ús vaig dir,sempre tindran la llei per imposar lo seu.




I jo em pregunto..... que pasarie si Carod Rovira diu que garantirà per llei el dret a utilitzar i apendre el català en totes les etapes del sisema educatiu a tota catalunya???? Començarien en la cançò de sempre:Nazis, que volem esborrar el castellà de les escoles, que el castellà està perseguit.... i encanvi ells ho poden dir que aquí no passe res.
"no es razonable que quienes tienen la ventaja de que su lengua materna sea una de las mayoritarias en el mundo no puedan utilizarla en su propia casa." Mariano Rajoy. Com veieu primer fan ús de la mentida i després de la llei.