Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 11 de novembre del 2007

Tanto monta el PP com el PSOE. Alfonso guerra.


Que el PP i el PSOE són exactament iguals ja ho sabem tots.Els que mireu el meu bloc sabeu que de tant en tant fico algunes proves d'aquesta igualtat de pensament,i de la hipocresia del PSC. Les paraules de Joan Fuster no paren de mostrar-se d'allò més certes: "No hi ha res més semblant a un Espanyol de dretes, que un Espanyol d'esquerres". Ells primer són espanyols, i després del PSOE o del PP, i tots, tots, tots,tots els presidents del Govern central explotaran la catalanofòbia per treure vots.I si convé mentiran per tal de justificar-la.L'únic que canvia potser són les formes, però no el fons. Es d'agrair la sinceritat del PP i la condemnable hipocresia del binomi format pel PSOE- PSC.




Recordem a tall d'exemple les declaracions de fa un temps d'Alfonso guerra en el qual és preguntava «per què la defensa que fa tot el món de la Constitució no val per a l'article 155, que diu clarament que quan una autoritat d'una comunitat autònoma no compleixi les obligacions que li marca la llei es podran adoptar les mesures necessàries per al seu compliment». Per acabar de confirmar el que pensava va sentenciar « El que jo dic és que si fa una convocatòria de referèndum cal aplicar l'article 155. Això de supendre l'autonomia Basca és el mateix que defensava el PP.Han canviat els gossos, però porten els mateixos collars.


Ja ho vaig escriure un dia, per desprestigiar i condemnar els nostres drets primer fan ús de l'insult, mitges veritats i la demagògia. I quant tot això falla, quant ja han exploat al màxim els prejudicis, i aquests són tant febles que no colen ,diuen allò que tan els agrade: se tiene que cumplir la ley. Una llei feta per ells destinada a retallar drets i llibertats. Recordem el PP quan va fer una llei per prohibir a les autonomies fer referèndums.Ah! i recordem l´'ultim pas... l'exèrcit!!!!!












1 comentari:

Núria Menasanch i Martí ha dit...

Esta frasse no la va dir Josep Pla?
M'ha agradat molt lo teu article. Jo sempre dic lo mateix. I si volen primer aconseguim la independència i deprés ja mos barallarem tant com vulguem. Per n'això no entenc lo pacte d'Erc amb lo PSOE.
http://lacomediantatortosina.blogspot.com/