Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 29 de maig del 2008

No hi ha res a fer.... i a sobre demanem perdó!





Només despertar-me, miro que diuen els diaris, i no m´ho podia creure...El Barça prohibeix el català als jugadors de bàsquet!!!!!!!!!!!!!!!! Al ser de l'ACB el Barça diu que només és pot utilitzar l'idioma del reino. Quan al pobre Roger Grimau els periodistes catalans li demanen que contesti amb Català, el pobre es quede mirant al cap de premsa i aquest li diu que no!!!! que ha de passar pel tubo!! De que serveix fer partits de la selecció catalana de bàsquet sino té el valor de parlar amb la seva llengua amb els periodistes del seu país?De qué serveix jugar contra Argentina a Futbol, sinó convoques a les estrelles per a que no s'enfadi l'estat opressor?!?! Això són actes per reafirmar la identitat catalana, o fem lo just mínim e indispensabe per no molestar?




Lo del cas del TAU Sergi Vidal ha estat més espectacular. El pobre comença a parlar en català i el cap de premsa li espetegue, SERGI SIUSPLAU!!!!!!!, com vulguen dir estàs boig a qué?!!!! parlar en la teva llengua , el català,a periodistes catalans, a Catalunya, i a les instalacions de F.C. Barcelona!!!!! I ràpidament al seu esquema mental li ha vingut lo Síndrome d'Estocolm típic dels catalans i ha demanat PERDÓ!!!. Però perdó de que?!!! Que només pots parlar el Català a casa teua com si estiguéssis en una reserva índia ! Que encara mane Franco i jo no ho sabia? Si la Generaliat oblige a retolar amb els 2 idiomes som uns feixistes, però sí a nosaltres ens obliguen a parlar amb la seva llengua és lo més normal del món. Que la "nostra" constitució no diu que l'Estat protegirà les altres llengües de l'Estat???? Com les vol protegir?prohibint-les al Congrés i als jugadors professionals??? Que lo falso de Zapatero no diu que Espanya és diversa??? És diversa però no és pot viure segons aquesta diversitat??? O és que no diuen tots els Espanyols i els feixistes del PP, que ells són uns grans amants de la llibertat? I ON ESTÀ LA NOSTRA LLIBERTAT, PER A PARLAR EN LA NOSTRA LLENGUA????


I això que a Can Barça teníem un President "separatista" com va dir La Razón, i segons ell s'emocionava recordant a JosepSunyol....


Com que una imatge val més que mil paraules aquí teniu el VIDEO de com ha anat lo "asunto"




Ja poden fer partits de Bàsquet amb la selecció Catalana, que actes d'afirmació nacional com el que podien fer avui, valie per 1000 partits contra Croàcia. Entre d'altres coses perqué ells podien fer un precedent, i començar així un nou camí, on cada jugador parlés com volgués....la vida els ha donat una opotunitat i l'han desaprofitat.On és la libertat que tant pregonen els Espanyols????


”la submissió a una llengua imposada és el signe de l’esclau”, Valentí Almirall.