Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dilluns, 19 de febrer del 2007

Joan Laporta i Josep Sunyol

Avui continuarem demostrant que Jan Laporta es un independentiste de pandereta i un falç. A la mateixa entrevista que hem referia la setmana passada li van preguntar pel president martir Josep Sunyol.

Laporta però s'aparella més ideològicamrnt amb en Josep Sunyol ( Barcelona 1898-Guadarrama 1936)assassinat per un escamot d'afusellament Franquista sense que se li fes cap mena de judici en el front de Castella. En comentar-ho un fil d'emoció apareix en els ulls del president del barça. El despatx enmudeix. Per uns instants, no es diu res; una ombra ha creuat la sala. De sobte, el telèfon trenca el silenci i Laporta respon,greu, seriós. espera una visita que han de fer a l'equip ciclista del Barça. En penjar repasa uns papers. Tot segueix en silenci com si el record de Sunyol de cop li agués recordat que e molta feina a fer. L'emoció momentànea de Laporta ens deixa garrativats!!!!!!!!!!!!!

Molt be que va passar quant van dir que el seu cunyat era patró de la fundació Francisco Franco? Primer que tot es va posar com una fúria negant-ho tot. I després quant es va demostrar que si que ho era? El volie mantenir a la junta. O sigui que volie mantenir a la junta un tio que era patró d'una fundació que promou i promulga els valors de la gent que va matar a Sunyolde els valors franquistes.On estava ara el record per Sunyol? I aquellla emoció? Laporta es com tots, primer la poltrona i a col-locar la familia i les convicccions... aqui es demostra un cop mes que el grau de lluita pel pais es inversament proporcional a la importancia de la poltrona que s'ocupa. Ja em vist com va deixar tirat a Oleguer i que va fer amb un PATRÓ de la fundacion Francisco Franco.

I això que a la mateixa entrevista diu que admira a Macià i Companys i que els ultims llibres que havia lleixit eren entre L'espanya i la paret de Xavier Roig i Procés a Companys... hipocresia fins al límit. Aqui teniu la noticia per arecordar els fets.

http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=1577612