Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 25 de febrer del 2016

6 anys sense escriure, i el PSC entestat a donar-nos la raó.....



Resultat d'imatges de pacte ppsoe-c's





Passen els anys però el PSC continua exactament igual…suposo que per això han passat de ser candidats a presidir un país, a partit semi-residual i fracturat.. A que ve això??? Sempre hem defensat en aquesta bloc que a) PP i PSOE en lo referent a Catalunya són exactament el mateix, i b) que el PSC no existeix, de fet mai a existit perquè mai a la vida portarà la contrària al “ papa” de Madrid, és una sucursal del PSOE.

Volia sentir que deia avui Miquel Iceta arran del pacte PSOE- C’S, un pacte que han fet els socialistes amb un partit el qual l’objectiu principal és acabar amb la immersió lingüística…. Com era d’espera res de nou,:

 “Convé que les forces del canvi ens posem d'acord, conscients que són transversals, amb moltes diferències entre elles, però fent un esforç per trobar punts de contacte programàtics” Estes declaracions buides de contingut eren d’esperar. Però les declaracions que hem van fer ficar les mans al cap van ser  :"Per treure la dreta més dreta potser has de pactar amb la dreta menys dreta".

Com la dreta menys dreta!!! Que  potser C’S des de el primer dia no s’han manifestat del bracet amb la extrema dreta, han anat junts a unes eleccions europees i sempre tenen manifestants amb banderes feixistes i volen mantenir carrers per honrar feixistes????


A la gent no se la pot tractar de tonta, i per això com hem dit anteriorment han passat de ser candidats a governar un país, a ser residuals.

Com diu la dita : "La força dels opresors,no seria tanta sense la col-laboració d'alguns oprimits" Simone de Beauvoir.