Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 23 de febrer del 2016

PP, PSOE i Ciutadans s'oposen que el bable es pugui fer servir a la Junta General d'Astúries

PP, PSOE i Ciutadans s'oposen que el bable es pugui fer servir a la Junta General d'Astúries:

Resultat d'imatges de presidenta del pp de asturias





L'Acadèmia de la Llengua Asturiana qualifica de 'vergonyós' el veto dels partits a l'asturià al Parlament mentre que la presidenta del PP a Astúries ho celebra a les xarxes socials



Aquesta notícia ens demostra nítidament unes quantes coses…. Primer una cosa que sempre he defensat en aquest bloc…. PP i PSOE, són exactament el mateix pel que fa al tema dels “fets diferencials”. El que més hem subleva és el que el “líder” del PSOE, alhora que diu que defensarà una reforma de caire federal de la constitució, aprova sense cap mena de rubor actes com aquests…. I recordem que el PSOE sempre s’ha oposat a parlar en res més que no sigui l’espanyol tant al congrés com al Senat. Que ho faci el PP és la cosa més lògica del món, perquè no solament no han reprovat sempre la persecució de la llengua i cultura Catalanes ,sinó que ha sobre….. ho han ficat en qüestió!!!!! (recordem l’exministra de Cultura Pilar del Castillo,la mateixa que va començar a subvencionar la Fundación Francisco Franco…)


Federalistes d’Espanya on sou??? I sobretot sobretot…on està el TRIBUNAL CONSTITUCIONAL???? Jo vull recordar que segons la constitució :  La riqueza de las distintas modalidades lingüísticas de España es un patrimonio cultural que será objeto de especial respeto y protección.”  Jo crec que prohibir llengües és tot lo contrari que protegir-les.... Així que recordem ,l’única manera d’evitar l’assimilació és marxar, ja que aquí queda demostrat que ningú protegirà lo nostre patrimoni cultural.



A més a més avui, en teoria han arribat a un acord de governabilitat PSOE I C’S... Pedro Sánchez farà una constitució federal amb aquells que van en contra de l’ immersió, es manifesten amb banderes Franquistes i volen que carrers dels nostres pobles i ciutats encara honorin a soldats i generals Franquistes???? Riure per no plorar....


 Hemos logrado que el castellano sea la única lengua del parlamento en Asturias. (Mercedes Fernández ,presidenta d'Astúries desde el seu Twitter.