Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dilluns, 8 de febrer del 2016

La Justícia i el procés

Ja tenim nou president del TSJC des de el passat dia 28 de Gener. Un dia  tindrem que explicar en calmar la “justícia” Espanyola i la seva “separació” de poders. Només dir que el magistrat en qüestió està qualificat com a hostil al procés i serà l’encarregat de jutjar el 9N. 

Tot i que la entrada que tinc ganes de fer es sobre el Tribunal constitucional….el dia que siguéssim independents li tindrem que fer una avinguda en lo seu nom,per tot el que ha fet per la causa independentista. Gràcies a la seva resolució sobre l’estatut molta gent va veure el que molts predicàvem ,i un motiu pel qual vaig fer aquest bloc… que amb Espanya no hi ha res a fer. Tant si val si manen los de la dreta com els de l’esquerra, si prometen estatuts o parlen català en l’intimitat, si diuen que es faran federalistes, si faran un finançament nou…. Ara fins i tot deien que farien un referèndum!!!! La genial idea va passar de línea vermella a oblidada en 5 segons….. passen els anys i tot segueix igual…. 6 anys sense escriure i l’estat Espanyol a la seva….. per sort els independentistes anem sumant….sobretot mai deixar de lluitar.


Si una cosa sap fer el Govern del PP es enviau tot al constitucional, la llei contra la pobresa energètica, la dels dipòsits bancaris, ara la delegació d’exteriors.... tot va allí....Recordem que el president és ex-militant del PP!!!!Això pasarie en algún altre país normal??. Fins i tot hem vaig comprar per internet el seu llibre d’aforismes.... brutal..A veure si demà podem ficar una petita mostra....