Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 16 de febrer del 2016

Parva Memoria.





Resultat d'imatges de parva memoria






Aquests és el títol del llibre d’aforismes del mismíssim president del constitucional, aquell tribunal on fa cap tot lo que fa el govern de la generalitat i no li agrada al PP (llei de pobresa energètica,llei sobre els dipòsits bancaris, conselleria d’exteriors…..). El senyor en qüestió es diu  Francisco Pérez de los Cobos. Doncs aquest ex militant del PP entre els anys 2008 i 20011 ens va deixar sentències dels seus pensaments més profunds, inútils e innecessaris alhora. Els que van sortir principalment a la premsa van ser:

“El dinero és el bálsamo racionalizador de Cataluña”
“No hay en Cataluña acto político que se precie sin una o varias manifestaciones de onanismo”
“Cuando un catalán está satisfecho lo expresa diciendo: “A mí, ya me va bien”

Si fes cas de les seves pròpies sentències entendria més al poble català, ja que ens il-lumina dient: ” El precio del desprecio és el odio”…i mes endavant diu “ Hay que administrar cuidadosamente el desprecio ,pues rara es la inteligencia que no lo advierte y más rara la que lo perdona”. Doncs això és el que ens passa a molts catalans, ja estem farts del despreci del seu ”expartit” i del seu tribunal. Un tribunal que sol estar anys i panys per resoldre conflictes però casualment quan es tracta de Catalunya en un temps record la sentencia és sempre contra Catalunya.

I és que s’han guanyat a pols ser els guanyadors per aquells que han fet  més per la causa independentista segons herois indepes, imposant-se a Paco Marhuenda director de La Razón.

  • També en s il·lumina dient “ La única ideología capaz de seguir produciendo pesadillas es el nacionalismo”.  Suposo que es deu referir al nacionalisme Espanyol… Encara que jo continuo pensant que no predique el que escriu ja que també diu “Casi siempre es la libertad quin mejor resuelve los problemas de orden”. En això estem d’acord, per això volem votar i així ser lliures d’una punyetera vegada… “ Però com vostè afirma, “ “La cegura es una condición de cada hombre”. L’únic aforisme del qual fa cas és aquell que diu “ La forma de enquistar un problema es personalizarlo”. Això ho fan molt bé personalitzen el problema Català en lo Nacionalisme (Català) i així estem de 1714 o  més…