Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 8 de març del 2016

La catalanofòbia i Albert Rivera....




Ara resulta que el senyor Albert Rivera,lo propagador de la catalanofòbia per  Excel·lència, es queda de pedra perquè los del PP s’enfurismen si és parla en Català al congrés…. A més sempre diu que la catalanofòbia no existeix, només la fan servir los nacionalistes per fer –se la víctima….


Este argument li va explotar a la cara  les passades eleccions Andaluses quan el candidat pel PP deia que no volia un candidat que manés des de Catalunya i és digués Albert…. També ficarem un vídeo on s’expulsa a Joan Tardà del congrés per parlar en Castellà….



Finalment recordarem una cita de valentí almirall que de tant en tant fico en aquest bloc…

” La submissió a una llengua és el signe de l’esclau”



També vull recordar que el senyor Rufián li va recordar al senyor Rivera al congrés que sempre demana perdó per ser català… dies més tard li han donat la raó quan ciutadans s’ha afanyat a canviar el tuit de Rivera…Només els faltava dir….”perdón por defender la libertad que pedimos en Cataluña para que cada una hable como quiera…” Retratats…