Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 10 de febrer del 2010

Inesperado???Deulofeu i l'imperi de Moscou.


Este escrit va en 3 mesos de retard pero bueno, mes val tard que mai. Compro "La Aventura de la Historia" nº 133 del Novembre del 2009,. En primer lloc perquè sortia un reportatge sobre Joseph Goebbels, persona amb la qual juntament amb Hitler el Nazisme mai hagués “triomfat”, ministre de propaganda Nazi, i segona perquè volia veure com contaven 2 successos que Deulofeu ja havia deixat constància en la seva obra la matemàtica de la historia, i que segur que molts que ja coneixien l’obra de Deulofeu es van quedar estorats de veure la precisió matemàtica de les seves prediccions. Com que últimament no tinc ganes d’escriure transcriure directament dels seus llibres i així m’estalviaré temps. També ficaré tot lo que va dir d’Alemanya ja que tot lo que va predir s’ha complert , la reunificació de les 2 alemanyes i el motor econòmic que estava predestinada a ser d’Europa. Dit això als anys 50 deu tenir algun mèrit:

He titulat inesperado aquest escrit, perquè la revista diu “ el inesperado hundimiento del socialismo real entre 1989 y 1991....” si coneguéssiu l’obra de Deulofeu, de coses inesperades n’hi ha poques...

LA PAU AL MON PER LA MATEMATICA DE LA HISTORIA (1951)


L’IMPERI DE MOSCOU:

En canvi l’imperi Rus , que evoluciona quasi paral·lelament a l’Imperi Espanyol (aquest el considero constitut l’any 1479, mentre que el rus es constituí l’any 1450), pel fet d’esser un imperi continental, , tot i haver entrat des de l’any 1805 en la seva decadència, aquesta no es fa visible amb una pèrdua colonial perquè les seves parts unides directament al cos de l’imperi fins al moment de la seva desintegració total. Hem estudiat precisament un altre imperi continental, l ‘Imperi Persa, i hem vist com, en efecte, es mante integrament fins el dia que Alexandre el Gran l’enfonsa definitivament en poques hores. Doncs be, EL MATEIX PASSARA AMB L’IMPERI RUS, I EN CANVI FINS AL DARRER MOMENT DONARA LA IMPRESSIO DE TRACTAR-SE D’UN COS UNIFORME I PODERÓS. (Pags, 217-218)

"La caiguda dels tsars i la implantació del regim comunista, o sia de la unió de repúbliques Socialistes Soviètiques, es un nou pas cap a la disgregació interior, que no es farà efectiva fins a l’enfonsada fulminant de l’imperi de Moscou en les proximitats de l’any 2000." (Pag 221). (Va anar de 9 anys)


“... Això es el que escrivíem fa dinou anys (1951, el meu llibre es una reedició de l’any 1970). En aquells moments també dèiem que l’U.R.S.S era un imperi que estava arribant a la fi de la seva vida i que la seva desintegració ha de tenir lloc en les proximitats de l’ant 2000, es a dir D’ACÍ A UNS TRENTA ANYS. SI ELS DIRIGENTS RUSSOS DINOU ANYS ENRERA HAGUESSIN CONEGUT LA LLEI DE LA HISTORIA, HAURIEN POGUR EVITAR ELS DRAMES DE HONGRIA I TXECOSLOVAQUIA, I ENLLOC D’OPOSAR-SE A SANG I FOC ALS DESIGS D’ALLIBERAMENT D’AQUEST POBLES. ELS HAURIEN FACILITAT L’EVOLUCIÓ CAP A UN REGIM CADA VEGADA MES GRAN DE LLIBERTAT I D’AQUESTA MANERA HAURIEN EVITAT LA TRAGEDIA ; PUIX QUE AMB TRAGEDIA O SENSE , L’ALLIBERACIÓ D’AQUESTS POBLES HA DE TENIR LLOC FATALMENT EN LES PROXIMITAS DE LA DATA INDICADA.

"Si Rússia conegués la llei de la historia, assabentada que els pobles eslaus van cap a un regim de fraccionament demogràfic, en comptes d’entestar-se a mantenir un regim ferri s’aniria adaptant cap a la nova organització política que finalment ha de venir" Pag 226



VOLUM 8 DE LA MATEMATICA DE LA HISTORIA “ La segona onada imperial a Europa: Imperis Turc , Austríac, Espanyol, Portuguès , Francès, Angles , Holandes i Alemany”

“...El comunisme, a excepció dels països satèl·lits que ja es troben avui sota la seva influencia, no s’implantarà en cap altre poble d’Europa. L’U.R.R.S., enlloc de seguir una via imperialista va cap a la desintegració” Pag 361, i pag 18 de la Pau al mon per la matemàtica de la historia edició de l’any 1951

“Acabem d’exposar les prediccions que fèiem l’any 1951 sobre el que passarà a Europa i a Amèrica. Fins ara (1976) s’han acomplert plenament les que férem sobre França i Anglaterra i sestant acomplint les que férem sobre l’imperi alemany. Falten acomplir-se les prediccions sobre l’U.R.R.S.. (Llàstima que Deulofeu va morir l’any 1978 i no ho va veure.)



El pròxim dia les prediccions que s’han complert sobre l’imperi Alemany, de moment aquí va un tast.

“ALEMANYA ES TROBA EN PLENA RECUPERACIO I CONTINUARA EL SEU PROCES ASCENDENT DEL QUAL L’ASPECTE POLITIC MES IMPORTANT I IMMEDIAT SERA LA REUNIFICACIO DE LES DUES ALEMANYES, FET QUE OCORRERA ALS VOLTANTS DE L’ANY 2000, ALHORA QUE ES DESINTEGRARA L’IMPERI DE L.U.R.R.S Pag 369.


Profetic!!!
Si voleu saber mes sobre Deolofeu,al meu bloc tinc 9 entrades sobre ell, i al web: deulofeu.org.