Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 1 de març del 2007

Això es un estatut! .Primers Traspassos.

Jo vaig votar no a l'estatut. Per moltes raons , sobretot perquè aixo no es estatut ni es res i a més un cap de govern va dir que aprovarie el que surtis del parlament i seu va passar pel forro.

Però com que soc una mica jove e independentista pensava que els fets com diu Montilla hem traurien la raó. Però xeics la realitat es tossuda.
Dissabte va venir la vicepresidenta a Catalunya per entrevistar-se amb Montilla i fer veure que el desplegament de l'estatut anave "viento en popa". Sabeu que ens donaran???? "..entre els quals destaca la participació de la Generalitat en els paradors Nacionals de Turisme i el traspàs de l'Hospital Clínic de Barcelona". Entrant en el consell d'administració, i també en el capital social de la empresa que els gestiona"

"Aixi mateix, la vicepresidenta s´ha referit a l'inminent traspàs del pantà de la Llosa de Cavall i també a la carretera que segueix el curs del riu Cardener a l'altura de Solsona"

"Pel que fa a l'hospital clínic esta a l'espera només d'un acord financer per veure qui es fa càrrec del deute acumulat".

Xeics, per això2 anys de negociacions???? Pera tenir l'hospital clínic els paradors i els miradors???? De que coi es reie Mas quan es va fer la foto amb Zapatero a la Moncloa? De que estave satisfet? Aixó ens solventarà els nostre dèficit fiscal, el dèficit en infraestructures... per a que volem el deute de l'hospital clinic? Nosaltres el que volem es recursos per a paliar el deute de la sanitat! Que no es recorda la gent que paguem un recàrrec cada cop que omplim el dipòsit del cotxe per intentar reduir aquest dèficit??? I el castell de Montjuïc?Això es un país amb dignitat??? Només ens conformem amb les engrunes!!! De que estavèn tant contents els nostres polítics el dia del referèndum? Això es guanyar mica en mica i tonteries com les que deien els slògans d'aquells dies? Com que això tindrà mols capítols ja veurem el megaestatut que ens volien fer creure que tenim.

I mireu com acava el reglament de bilateralitat : en la qüestió linguística fa notar que les actes es faran en català i en castellà,peró que el castellà prevaldrà si hi ha desacord en la interpretació"

Que passarà quant parlin del finançament, aeroport.... que hi aurà desacord i tot continiarà exactament igual. I sinó temps al temps.

Si voleu una informació clara i veraç sobre l'estatut: Estatut de Catalunya. Veritats contra mentides. Joan tremosa i Balcells.

"Que la moqueta no ens faci traïdors" Joan Tardà. Desgraciadament això encara no es possible.

http://www.e-noticies.com/actualitat/el-govern-espanyol-demana-perdó-pel-desgavell-de-renfe-19170.html