Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 13 de març del 2007

Recordant Fresno. (amb el PP i amb el PSOE es el mateix)

La movilizació de l'Estat Espanyol contra l'acceptació de Catalunya a la confederació Sud-america ens ha recordat tots a Fresno. La fedració Catalana havía estat acceptada per unaminitat per la FIRS. A Fresno es tenia que ratificar. La Generalitat va demanar respecte al govern Espanyol per les desicions de les federacions esportives. Com es lògic seu van passar pel forro. En teoria l'assamblea tenie que ser un tràmit, però com que els Catalans som com som va passar el que tots ens teníem.

Cop d'estat dels Vice-presidents al President de la Internacional el català Isidre Oliveras. Dimissió d'aquest, votació secreta quant no ere legal fer-ho.El tribunal d'arbitratge de l'esport (TAS) ens dona la raó i aquesta es tenia que repetir a Roma. Quim Pastor explica " En Roma la votación tenia que ser secreta y tenían pànico a perderla y pusieron toda la carne en el asador".

El president de la Federació Dominicana explica recordant la seva indignació, "fue humillante;un tio me acorraló en un pasillo del aeropuerto de Barajas y empezó preguntándome a qué iba a Europa". La persona en qüestió no es va acreditar en cap moment. "yo le dije que iba a Roma a la asamblea de la Fedración Internacional de Patinaje y que solo estava de paso". "Por fin el tipo se destapó, me dijo que RECAPACITARA sobre mi voto en Roma y que LOS CATALANES NO DEBÍAN PASAR, que un país no podía tener dos federaciones oficiales de patinaje. Era obio que me estaban sigiendo, sabía perfecamente quién era yo".

Això es va repetir a l'aeroport de París amb Hondures i de El Salvador. Els van ficar dintre d'una habitació i els van dir: " Ya sabemos que va a eso de los catalanes", "Usted no va o poder entrar y sepa que los catalanes no tienen derecho a tener una federación" (típic pensament dels Espanyols).

El president de La Salavadorenya explica " La federación española hizo un lobby y habló con todos los presidentes de las federaciones de centroamérica y el Caribe para que votaran CONTRA Catalunya.Les pagaron el viaje a Madrid (amb els diners de tots) , donde los metieron en otro hotel con todos los gastos pagados.El propio Armando Quintanilla denunció la presiones brutales de la diplomacia Española para orientar el voto a su federación.

El president de la Panamenya va rebre bitllets per anar a Madrid i per a parlar de la qüestió Catalana. (els va refusar)

La presidenta de la Alemanya va rebre una trucada del ministre d'esports Espanyol per asegurar-se un NO per part d'alemanya

Els Txecs també van dir que no perqué :(textualment) El gobierno de España mediante su ministro "del deporte" ha solicitado al Ministerio de Educación, Juventud y Educación Fiísica de la República Checa que se pronuncie en CONTRA de la partcipación de un equipo independiente de Cataluña.


Les federacions de Camerún, la del Congo Brazzaville y República Democràtica del Congo no van rebre el visat a temps. Per sort van poder votar per correu.

I el cas d'Itàlia va ser impressionant. (Recordem que en aquell temps manava l'íntim d'Aznar Silvio Berlusconi "Il Cavaliere". "No era posible tolerar, y no lo hemos consentido, el uso instrumental e innoble del patinaje y del deporte en general como mecanismo de intolerables y peligrosas reivindicaciones independentistas en España".
Tot i aquests entrabancs la votació només la vam perdre per 30 a 38. Que hagués passat sinó tinguéssin un estat opressor com l'espanyol que va en contra de la nostra voluntat? Doncs el mateix que ha Macau , que seríem campeons del món i amb gent del nostre poble.
Un exemple més que manin els del PP o els del PSOE un altra Espanya es impossible!!

http://www.lavanguardia.es/premium/publica/publica?COMPID=51262800338&ID_PAGINA=22088&ID_FORMATO=9&PARTICION=91&SUBORDRE=3

http://www.lavanguardia.es/premium/publica/publica?COMPID=51262790386&ID_PAGINA=22088&ID_FORMATO=9&PARTICION=91&SUBORDRE=3

1 comentari:

Anònim ha dit...

Company, realment tens idea del tema que toques ?
Opinar, evidentment, es lliure i gratuït, però amb coherència i amb un mínim de coneixements de la qüestió. Salutacions.