Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 24 d’abril del 2007

Això es un Estatut (2) Segons traspassos.

Jo vaig votar no a l'estatut, perquè penso que totes les lleis que contempla l'estatut no seviran per a fer el salt cap endavant que necessiem fer, i segona perquè la majoria de les lleis es podien fer com a simple lleis orgàniques, pactan amb el govern de torn com feia CIU sense fer falta fer un estatut (que es una cosa molt seria) fent creure a la població que era la bomba i jugant a veure qui era més patriota. A més vam demostrar ser un poble sense dignitat, perque ja sabeu que va dir Zapatero i el que va fer.
Però clar, com que soc independentista, radical i tot això podia ser que els traspassos hem traguéssin la raó. De moment ja tenim "..entre els quals destaca la participació de la Generalitat en els paradors Nacionals de Turisme i el traspàs de l'Hospital Clínic de Barcelona". Entrant en el consell d'administració, i també en el capital social de la empresa que els gestiona" "Aixi mateix, la vicepresidenta s´ha referit a l'inminent traspàs del pantà de la Llosa de Cavall i també a la carretera que segueix el curs del riu Cardener a l'altura de Solsona" "Pel que fa a l'hospital clínic esta a l'espera només d'un acord financer per veure qui es fa càrrec del deute acumulat". (blog més de març)
Ara tenim "competencias previstas en el Estatut en materia de notaría y registros, por el cual el gobierno catalán será competente en el nombramiento de notarios y registradores de la propiedad"
"La Generalitat convocarà por primera vez concursos de provisión de notarias y registros de la propiedad mercantiles y de bienes e inmuebles, así como su gestión y su resolución para cubrir las plazas vacantes"
La consellera Tura de Justícia ha dit: "El acuerdo tiene una significación irrepetible por su naturaleza histórica". "Es la primera vez en la historia que la Generalitat ejerce competencias ejecutivas en materia de provisión de notarias y registros"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Això es un estatut!!! amb això ja som una de les nacions sense estat amb més poder del món!!!!!!!!!!!!!
Per això 2 anys??? Pera tenir el deute de l'hospital clínic,el pantà de la llosa de Cavall i la participació ens els paradorsNacionals i competéncies en materia de notaría i registres?????? Este es lo megaestatut que ens portarà a tots amb coet fins a la lluna? I l'aeroport del prat i els trens de rodalies? I sobretot sobretot, I EL TEMA DEL FINANÇAMENT???????
Aveure quines sorpreses ens depara la pròxima comissió bilateral.