Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 20 d’abril del 2007

Espanyols a la Força.

Jo sempre dic que si a Espanya algú no combrega amb el pensament, o forma de ser majoritari deseguida surt per tots els puestos i no paren de despotricar contra ell. E l equip infantil de el Barça surt al camp després de que soni l´himne Espanyol. Bueno!!!! L'as, cuatro,el Mundo ha censurar l'actitud. En aquest video que surt, es quant cuatro va donar la informació. Diuen textualment : "Si Laporta quiere hacer política que haga un partido, pero que no mezcle deporte i política". (Mira Laporta tot i no defensar al pobre d'Oleguer per a ells sempre seràs "El presidente Separatista")
Perfecte, vau defensar a Oleguer en les vosres retransmisions quant el xiulàven pel camp del valència i d'altres? Seguint la vostra regla de tres haguésiu pogut dir "no tendrian que silvar a Oleguer ya que el solo dijo su opinión, y no se tiene que mezclar futbol y politica". Com es que quant Kelme va treure unilateralment el patrocini a Oleguer no el vau defensar dient "la casa Kelme no tendria que mezclar futbol con política, i un contrato es un contrato." Senyors de quatro com es que no vau condemnar els "paperets " que es repartien pel camp de Mestalla per xiular a Oleguer? A part i si nosaltres no ens sentim Espanyols que? El diari As titula, POLEMICA. A que naltres els Catalans no podem fer parlar el Català, fer que sentin el nostre himne dir que som una nació i totes estes coses? I en canvi valtres si? Perque? No s'ha de barrejar politica i esport pero només condemneu a Oleguer i al Barça i als altres no? Senyors de Quatro vau condemnar al Senyor Salva Ballesta per haver insultat a Oleguer? Sino s'ha de barrejar futbol i política com es que no el vau condemnar? Com es que no vau dir "Salva se a extralimitado en sus opiniones, cualquiera puede tener su opinión" El comite de competició el va condemnar? Tampoc! Sinó es te que barrejar esport i política PERQUE L'ESTAT ESPANYOL FA TOT LO POSSIBLE PER IMPEDIR EL RECONEIXEMNET DE LES SELECCIONS CATALANES TOT I SER ENTITATS PRIVADES? I quant a Onda Cero van dir que Laporta ere un imbécil por hablar en Catalàn en público despres de la final de la copa del rei de Baquet?
Jo els pregunto als de quatro . QUIN MOTIU TENIM SENTIR-NOS REPRESENTATS PER L'HIMNE ESPANYOL?
Las federaciones deportivas ni nombrarlas; son razón de estado y no pasarán: Rubalcava, ministre d' interior del govern amic de Zaapatero durant la negociació de l'estatut. Senyors de quatro, aixo no es barrejar esport i política?
Que sepa que los catalanes no tienen derecho a tener una federación. (això els hi van dir als representants de Hondures i El Salvador quant anàven a votar a Fresno). Això també escondemnable senyors de Quatro?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Avui 25 d'abril fa 300 anys de l'ocupació del Regne de València per part de les tropar borboniques de felip V, i després de la derrota d'Almansa, el que ha vingut per tots es conegut a València (i a Catalunya). En 300 anys de submissió donen per a molt...i avui estem com estem. Per qualsevolcosa em de demanar perdó. I si no volem escoltar l'himme d'espanya, què? ells ens foten sempre que poden, però no passa res. Si nosaltres fem alguna cosa que no els agrada, t'esclafen mediaticament, i si poden t'apliquen l'antiterrorista i cap a Madrid.