Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 6 d’abril del 2007

La persecució de la llengua.

En aquest numero de La Veu de Flix hi havia un article molt interessant sobre la llengua i el PSOE, del sr. Francesc Barbero. Això m´ha fet recordar un cas del qual s'en va parlar poc i que vaig veure al Telenotícies, en el qual es va demostrar un cop més que l'estat espanyol es una màquina d'intentar anul-lar tot allò propi de la personalitat catalana, i tot allò que surti de la norma Espanyola.
Al més de Juny de l'any passat al Congrés dels diputats (aquell en el qual per llei no es pot parlar en català tot i ser llengua oficial de l'estat) es tenia que reconéixer la llengua de signes Catalana, la qual es diferenta a la espanyola. Sabeu que va passar? que al final com es lògic en un país com Espanya, i fidel a la seva esséncia, la llengua de signes Catalana va desaparéixer del projecte de llei i com es lògic no serà reconeguda per l'estat Espanyol!!!!. Aquest es el govern Socialista de Zapatero que ens deia que Zapatero ens entendria?????????Això es un govern amic que diuen els Socialistes? Amb governs com estos no fan falta enemics.
I el que es més bo que aquí es veu la tonteria de Estatut que tenim, ja que el nostre mega-estatut, reconeix la llengua de signes Catalana pero al congrés dels diputats s'està tramitant una nova llei que la ignora!!!!. Aquest es el Govern Socialista de Zapatero que ens deia com a slògan electoral que si guanya Zapatero guanya Catalunya? i que Un altra Espanya es possible? Els del PP com a mínim són coherents en tot lo que fan i diuen , pero els del PSOE, a sobre son uns falsos, els mateixos gossos amb els diferents collars com es sol dir.
I mireu si estem atrassats amb Europa , ja que a Holanda, recentment s'ha reconegut la llengua de signes flamenca, utilitzada pels sords de Flandes i que es diferent ala Holandesa.
Que passaria si al Parlament de Catalunya es fes una llei en la qual Catalunya només reconeixés la llengua de signes Catalana? Tindríem a Ciutadans, La Razón , El Mundo, el PP tots dient que som uns Nazis, uns excloents, uns tancats...
Bé,un altra prova de les que sempre fico en aquest bloc demostrant que Espanya només vol anul-lar la nostra personalitat, i fins que no votéssim la INDEPENDÉNCIA no hi ha res a fer. Si algú hem pot demostar el contari, que Espanya lluita pels nostres drets i forma de ser que m´ho demostri.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

UNa pregunta kin jordi ets??

el bloc m'agrada molt per aixo vull saber ki ets

Jordi ha dit...

Soc Jordi gonzalez, pero a Flix molta gent hem diu Xapi. Tot i això prefereixo que hem diguin Jordi. Gràcies pel teu comentari. Si algun dia vols fer un altre comentari ja hem diras qui ets si vols.