Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 7 de juny del 2007

La paranoïa de l'Espanyolisme.

Els Espanyols, i sobretot els que fan Espanyolisme mitjançant l'esport, tots estos que arriven a un mundial venent la moto que arrivaran a la final,i alhora de la veritat perden contra Nigèria i Korea ( no n´hi apendran mai els pobrets), l'As, Marca COPE i SER princialment, els mateixos que trobàben malament que Laporta parlés en Català després de guayar un títol, que van maleir a Oleguer, i que van treure que l'equip Aleví del Barça sortís després de sonar l'himne Espanyol, els mateixos que van dir , que quién no quiera que gane España que se muera!!! ara han trobat una prova DEFINITIVA per demostrar que Xavi al igual que Oleguer i d'altres indesitjables es un ANTI- Espanyol. Les proves definitives són aquestes :
1)Va forçar la 5 targeta groga per així tenir el partit de suspensió. Ja està, prefiere jugar con el Barça que con la selección de su país. Sacrilegio anti-español! Separatista! Independentista! Que va passar quant Redondo va renunciar a jugar amb Argentina per centrar-se en el final de la lliga amb el Real Madriz??? Que sentia mucho los colres de su club, i es normal que se centre CON EL EQUIPO QUE LE PAGA.
2) I La prova definitiva, aquella que el delate com adorador del diable, com un separatista marcat per l'odi a Espanya, que l'autodefineix com un perseguidor a mort de l'essència Espanyola dels reis Catòlics, del Rei i de la Unitat d'Espanya.... Xavi va doblegar-se les mitges, cosa que impedia que es veiés la bandera Espanyola........
Sinó us creieu (jo no hem pensava que podien arrivar a estos extrems,) aquí teniu la notícia.
Que hagués passat si la mitja se l'hagués doblegat, Torres, Salgado, Morientes.... o algú d'estos ?no res! Però la seva bandera un Català l'ha de lluïr sempre .ESPANYOLS A LA FORÇA.
No eren els de Cuatro que van dir que no s'havia de barrejar esport i política? Suposo que els únics que no ho podem fer som els Catalans. Si fossim independents això no passaria.
Aquí teniu el vídeo amb la estupefacció de Xavi. Diuen, aclaró la polèmica. ..quina polèmica? , Qui la creada? I OJO QUE VOLEN POSAR LLETRA AL HIMNE ESPANYOL!!!!! TREMOLO. Com és lògic ja li han preguntat si el cantarie......

1 comentari:

Mani, fill de Mani ha dit...

Tens tota la raó en lo de no mesclar esport i política, a no ser esclar que parlèssim de "la nuestra"! Mos tracten a patades i encara volen que mos sentissim espanyols!