Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 15 de juny del 2007

L'esquerra independentista avui.

Acaba de publicar-se fa poc un llibre titulat "L'esquerra independentista avui" de Roger Buch. Encara no l'he llegit. Els que si puc recomanar són "el preu de ser catalans" i " Catalunya sota Espanya, L'opressió nacional en democràcia" d'Alfons Lòpez Tena vocal del consell General del Poder Judicial.
Al llibre de Buch diu frases com que los jóvenes politizados son cada vez más independentistas; Surge, otros independentistas ligados a la economía; todo esto hace que muca gente vea la luz y que emerja otro independentismo que no sea el de siempre;la mayoría de nacionalistas seran independentistas; en CIU la mayoría de menores de 40 años se declara independentista; una parte de los votantes socialistas tampoco se muestran desfavorables a esta opción...
Per acabar diu que la independencia de Catalunya será posible de aquí a una generación, i que en diez años el independentismo estará en la agenda política de Cataluña.
Molts lluitarem per a que les seves prediccions es facin realitat. Aquí teniu l'entrevista que li van fer a La Vanguardia.