Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dissabte, 28 de juliol del 2007

Catalunya sota Espanya (2)

Fa temps vaig recomanar el llibre d'Alfons Lòpez Tena Catalunya sota Espanya. Un anti-nacionalista, com ell mateix és defineix, Miquel Jiménez que escriu al e-notícies se l'ha llegit i ha fet un escrit al respecte. Sabeu quants arguments es capaç de rebatre o ficar en qüestió? NI UN!


Només diu que és una enorme baluerna que pot ser ben intencionada i no ho dubto, carregada d'algunes veritats!!!. Estos són los únics arguments que tens? Quant els que van en contra de la independéncia no saben que dir sempre van en conceptes genèrics I sinó mireu els de Madrid. Que fiquem en qüestió el déficit fiscal, som insolidaris, que volem inversions, som uns victimistes.... pero d'arguments de pes ni un.


Aquí teniu la seva opinió respecte al llibre. També diu que la independéncia, és una cosa utòpica. Igual que ho ere fa un temps per a Montenegro.