Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 13 de juliol del 2007

Pentalfa (la clau Gaudí)



"... efectivament, dintre hi havia una esrella de cinc puntes, la dels reis mags, i a més, al cor de la llum,un pentàgon negre,és a dir:un pentàgon invertit. Maria en veure'l va dir:



- Els mags van veure el color de la llum, el cor de l'esrella de cinc puntes, Miquel.



- En realitat és un pentagrama,conegut com a pentalfa. Es forma a partir del pentàgon que hi ha al seu interior, i al seu torn dins seu es forma un altre pentàgon.El procés és infinit, és un fractal geomètric. Ho hem de consultar , assegurar-nos si el pentàgon està relacionat d'alguna manera amb la Verge Maria. Encara que el pentagrama, més que amb la simbologia de l'esglèsia crec que s'associa sobretot amb cultes satànics. És més, crec que l'esglèsia l'ha demonitzat... Maria, tenim dues opcions o potser tres:l'eucaristia el pentàgon o l'estrella de cinc puntes... El pentagrama.




- No... Només són dues...El cor del'estrella, allí hi ha la figura del pentàgon...I efectivamen el cercle, l'eucaristia. (Fragment de La Clau Gaudí)



Fa temps vaig llegir un llibre que es deia Misterios i revelaciones Templarias. En aquest llibre surt aquesta pentalfa. Desde aquell dia sempre m'he preguntat: qui va podeu fer entre les ciutats de Montsegur, chartres, Le verdon i Montbeuard, que estan a milers de kilòmetres de distància una pentalfa perfecta basats amb el número d'or o proporció aurea? I sobretot, perque? Quins coneixement i propòsits tenien?

I això que en teoria l'edeat Mitjana va ser una época fosca i d'ignorància.


1 comentari:

Adam ha dit...

s'hauria de mirar també el castell de miravet a vore si té alguna cosa d'estes amagades.