Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 8 de novembre del 2007

Així és Espanya.(Tamudo)


Pobre Tamudo.Tota la vida vivint a Catalunya sense parlar Català, fent gols al Barça als últims minuts que ens fan perdre lligues, dient que l'Espanyol està maltractat a Catalunya ,sent amic íntim del Tomás Guasch de l'As que fins i tot li fa la biografia,dient que el Barça també va estar manat per Franquistes,fent gols contra Islànda que donent la classificació a Espanya i més tonteries per l'estil.... i tot i això la "Brunete mediàtica" li ha ficat un semàfor Vermell!!!


Concretament ha estat El Mundo. Perqué li ha ficat?Com no per les declaracions que va fer sobre la selecció Catalana. El Mundo opine :"el capitán del Espanyol, en una entrevista a la revista de la Plataforma Proseleccions, admite que le gustaría que Cataluña compitiera oficialmente, a pesar de que el ordenamiento jurídico actual no lo permite".


I es que Espanya és així, sempre vigilant qui és surt de la norma, qui reivindique uns drets que el centralisme Madrileny no vol, qui pense diferent ja lo titlle de traïdor i li fique semàfors vermells....los de Madrid sempre pendents de qui éssurt del credo oficial.


Total les decalarcions de Tamudo eren tant inofensives com estes:El capità del RCD Espanyol, Raúl Tamudo, s'ha posicionat a favor de les seleccions catalanes en el darrer número de la revista Selecciona't. A la pregunta de si li agradaria que "Catalunya pogués competir oficialment", Tamudo contesta que "sí, és clar que m'agradaria que pogués competir". El davanter de Santa Coloma afirma que el seu millor record amb la catalana va ser "quan vam jugar contra Brasil al Camp Nou. Un partit on, a més a més, vaig tenir la sort de poder ser el capità de Catalunya".


I respecte a les sancions als jugadors per triar una determinada selecció:"No s'hauria de fer. Cada jugador ha d'escollir lliurement i sense sanció el que ell cregui", indica Tamudo.