Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dilluns, 3 de desembre del 2007

Aforisme.(s)


Acuso l'esglèsia cristiana del càrrec més terrible que cap fiscal hagi pronunciat mai. Per mi és la més extrema forma de corrupció imaginable (..)La seva immoralitat no ha deixat res intacte (...) Proclamo que la cristiandat és la gran maledicció, la depravació mateixa (...)

Qui llegeixi el Nou Testament val més que es posi guants.La proximitat de tanta brutícia gairebé obliga a fer-ho(...) Tot és covardia,tot és autoengany i tancar els ulls a un mateix (...) ¿He d'afegir que en tot el nou testament només hi ha una única figura que mereixi respecte? Pilat, el governador Romà.



Avui és una indecència ser cristià.



Els dos grans narcòtics d'europa: l'alcohol i el cristianisme.


Friederich Nietzsche. (Sobte que això ho digués ell,ja que el seu pare Carl Ludwing Nietzsche era el capellà de Röcken, tot i que va morir quan ell tenia 4 anys reverencià la seva memòria tota la vida. La seva mare, també era filla de capellà.)


Si Nietzsche ara pogués sentir la Cope i pogués veure i sentir tot lo que diu la Conferència Episcopal Espanyola..... segur que és reafirmaria més que mai en lo seu pensament.