Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 10 de gener del 2008

Això és un estatut!!!!


Acords de la comissió bilateral. Fixeu-vos en una cosa, tots aquells que volíeu l'estatut, vau votar fum, perquè??? Perqué les coses realment importants, i les que no ho són gens, però els polítics catalans fan veure que sí per a justificar 2 anys de negociacions i boicots, encara s'han d'acordar a les comissions bilaterals. Que vol dir això,?que el dia que és va aprovar l'estatut ( que encara està al constitucional, i potser que encara es tingui que restringir més) , a partir d'aquell dia no va canviar res!!! no és va traspassar res automàticament, perqué en els punts claus encara s'han de reunir l'estat i la Generalitat per acordar que i com és traspasse,per lo tant que passarà si guanya el PP??? Adéu a l'estatut.


De moment ara tenim segons veig a la Vanguardia:La Comisión Bilateral Estado-Cataluña ha acordado hoy los traspasos de competencias a la Generalitat en materia de inmigración, ordenación y gestión del litoral, comunicaciones electrónicas y homologación de títulos extranjeros no universitarios.


Ui!!!! coses importantíssimes per Catalunya!!! La gestió del litoral, comunicacions electròniques i homologació de títuls no universitaris!!! Per aixó hem estat 2 anys, i per això hem patit boicots als nostres productes i d'altres animalades?? Per això fa falta un estatut?? I més si el nostre govern que mane a Espanya és tant amic? No podíem fer com CIU, negociar aspectes concrets i ja està?Per lo que respecte a les competències en temes d'inmigració sone molt bé, però si ho llegim bé diu: Salgado ha destacado que, por primera vez en el estado autonómico, una comunidad gestionará las autorizaciones a trabajadores extranjeros y será responsable de algunos trámites de carácter laboral que hasta ahora asumían las delegaciones y subdelegaciones del Gobierno (m'ensumo que els menys importants)


Entre los acuerdos alcanzados hoy en la Comisión Bilateral, destaca la asunción de la Generalitat de competencias en materia laboral y de inmigración, que le permitirá desarrollar una política propia en colaboración con el Estado.En este punto, Salgado ha explicado que se contará con una ventanilla única para facilitar algunos trámites, como la autorización de residencia, que seguirá dependiendo de la Administración Central.A pesar de que la inspección de trabajo ha sido uno de los asuntos que han quedado pendientes de concreción, la Comisión ha alcanzado un compromiso sobre el futuro modelo que permitirá hacer efectivo el traspaso. O sigui que tindrem alguns tràmits de caràcter laboral, la política d'inmigració serà amb col-laboració amb l'estat i L'AUTORIZACIÓ DE RESIDÈNCIA, seguirà depenent de l'estat....


Ep! i les rodalies que és de lo que més es parle desde fa mesos??? Per l'estat. Com sempre aconseguim engrunes i el nostre Síndrome d'Estocolm ho pinta com a victòries.


Del dèficit fiscal i de la llengua ja ni en parlo....