Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 22 de febrer del 2008

Pere Muñoz, la veu de l'Ebre a Madrid.


Ànims Pere, i bona campanya.

3 comentaris:

kanopus06 ha dit...

El grau d'hipocresia de l'actual esquerra és gairebé infinit. Heu donat el poder absolut a l'espanyolíssim PSOE i encara teniu els pebrots de criticar Convergència, com el darrer ridícul numeret del vostre patètic cap de llista Ridao treient paperets de l'any 2003.
En comptes de control.lar al govern, feu d'oposició a la oposició. Però mai aconseguireu de destruïr convergència, i mentrestant només podreu aspirar a fer de crossa del PSOE.
Perquè a vosaltres la independència se us en refot, sou sociates i prou.
Espero que Convergència no pacti mai més res amb vosaltres, traïdors botiflers.

Amo ha dit...

Al de dalt, kanopus, compra't un amic, el primer, considera'l un regal.

S'han de tenir quadrats, ser tonto, o estar cec, per no veure que Convergència és un partit que s'ha venut a la dreta espanyolista més rància (veure primera legislatura del PP) i que desprès ha traït a tot el Parlament català, negociant a la baixa l'Estatut d'amagatons, deixant-se donar pel cul pels sociates, precisament, ves tu quina cosa!! A canvi de ves a saber quina promesa...

El seu líder és un patètic megalomaníac què a l'únic que aspira és a ser President per a cobrar la pensió vitalícia, i Catalunya i els catalans li importen ben poc.

Quan guanyem, us fotre'm a tots a un gulag a fer treballs forçats, burgesos de merda.

PD: Jordi, el teu primer troll? Li puc fotre una mica de canya? XD XD XD

Jordi ha dit...

Amorós, he visitat el bloc d'aquest tal kanopus 06, i pasava de contestar-li. És un bloc monotemàtic que porte anys criticant, i sobretot insultant als de ERC, sembla que amb el pacte tripartit hagi perdut alguna subvenció o algún càrrec, a més no pare d'insultar als moros i "charnegos". Si naltres fem de crossa del PSOE, ells han fet crossa amb els 2, amb el PSOE, i amb el PP,i per cada acte que ell pugui dir de "botiflers" (encara que és incapaç de dir-ne cap) jo li diria 4 d'ells començant pel PHN, i acabant amb l'espectacle de l'estatut i la foto amb Zapatero.Per no dir el pobre de Duran, plorant i mendigant ministeris. Així que jo crec que CIU ja és suïcida soleta.
A més no llegeix el meu bloc, perqué si algú ha estat crític amb Zapatero he estat jo,i amb el pacte tripartit també, a més jo mai he parlat aquí d'ERC,l'únic que ha vist un cartell de Pere i ja li ha pujat la bilis. Mira que estava a favor del pacte amb CIU,peò si tots els convergents , tenen les mateixes opinions que el bloc del senyor Kanopus 06, crec que el pacte tripartit estava ben fet.