Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimarts, 8 d’abril del 2008

Tractar-nos de rucs.








El tema ja s'ha comentat prou, però de veritat el conseller de medi ambient es pensava que la gent és tan tonta que és creuria que el que volen fer amb el Segre és "una captació temporal d'aigua limitada amb el temps..... bla bla bla."? O com va dir als matins de Josep Cuní "normalment els diccionaris recullen el que la gent parla, tant de bo els professionals de la comunicació ens trobin una paraula que ens permeti definir aquest fet, que és l'aportació d'un riu a un altre, sobretot amb aquestes característiques". Fins i tot el president de la secció filològica de l'Instiut d'Estudis Catalans li va dir que deixés de fer el ridícul i deixés de buscar eufemismes absurds ! Fins i tot el secretari general d'ICV, Jordi Guillot va reconèixer ahir obertament que el Departament de Medi Ambient s'ha equivocat insistint que portar aigua del Segre era una captació i no un transvasament. «Les coses s'han de dir pel seu nom, estem parlant d'un transvasament d'aigua temporal d'una conca a una altra», va admetre ahir en una entrevista a la publicació.


Fins i tot les joventuts del partit del conselller han dit en un comunicat que «A la gestió del conseller (Baltasar) li ha mancat transparència, diàleg i claredat per explicar la possibilitat de dur a terme un transvasament temporal i reversible (el del Segre)»


Però es que a part ICV ha quedat fatal, i donen munició a tots aquells que es riuen del ecologisme. Ja fa uns 5 anys del primer tripartit i ahir surt Jordi Guilllot dient que ARA és tenen que començar a impulsar les mesures adequades per a una nova cultura de l'aigua!ARA?? , i que han estat fent durant tots aquests anys que han tingut la conselleria de medi ambient, primer amb Salvador Milà i ara amb Francesc Baltasar? Ja fa 5 anys que ens oposàvem al PHN i no és parava de dir que era la nova cultura de l'aigua, i no és parava de dir allò de mai més un govern trasvassista. I fins al cap de 5 anys, que segons ICV estem en emergència nacional, bé una emergència nacional , que pot esperar fins després de les eleccions!!., no s'han de començar a implantar les noves poítiques d'una nova cultura de l'aigua? A part quant Jordi Guillot continuava dient que aquestes polítiques (el trasvassament del Segre) eren les úniques viables i possibles, , Montilla deïa que abans que trasvasar es tenen que estudiar totes les possibilitats i es reunia amb el cap de l'oposició, més contradiccions impossible.
Per tot això, per ser un conseller trasvassista, per estar pendents de les eleccions espanyoles abans que del probles reals del país, per ocultar dades, per mentir,per inventar-se paraules que no existeixen , per tractar-me de ruc i fer el ridícul, pregant a una mare de Déu en la qual no creu , este tio ha de plegar.