Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 6 de març de 2016

La democràcia, a vegades, es massa generosa......"

Resultat d'imatges de gabriel rufian congrés[ÀUDIO] Rufián posa a mil els comentaristes de la COPE: El Món, el diari lliure, obert i per compartir


Aquí podreu sentir en directe els comentaris de la cadena del bisbes que anaven fent mentre Gabriel Rufián parla al congrés… entre d’altres perles:

 "És andalús, que no se li oblidi, tot i que hagi nascut a Catalunya"

"Què acaba de dir!", "quin nivellàs!", "quin to!", "és insuportable!", "quin menyspreu!

 "Està produïnt vergonya aliena", "quin espectacle que està donant aquest noi", "tanta pobresa parlamentària és difícil d'igualar",

 "Tenim molta culpa d'això, no hem estat capaços de contrarestar els temes educatius perquè aquest discurs entri en aquesta gent, perquè aquest és andalús, que no se li oblidi, tot i que hagi nascut a Catalunya." 

Un altre hi afegia: "És un fracàs de cultura política, un fracàs educatiu, de convivència... Hem  fracassat, allí. Està clar. I no hem contrarrestat els missatges." I la millor de totes amb diferència:

 "La democràcia, a vegades, és massa generosa."