Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 27 de setembre del 2017

Que vénen!


Primer recordem les paraules del fundador del PP lo senyor Fraga:

“Haré todo lo posible para evitar que se destruya la unidad nacional. Cataluña fue ocupada por Felipe IV; fue ocupada por Felipe V, que la venció; bombardeada por el general Espartero, que era un general revolucionario, y la ocupamos en 1939 y estamos dispuestos a ocuparla tantas veces como sea necesario y para ello estoy dispuesto a coger el fusil de nuevo. Por consiguiente, ya saben a qué atenerse, y aquí tengo el mosquetón para volverlo a utilizar.

Resultat d'imatges de policia ,puerto de barcelona



Dimarts tocava entrada de Deulofeu i les catàstrofes que patirà Espanya de de l’any 1977 fins l’any 2029. Però com que una imatge val més que mil paraules,estes imatges eren d’obligada publicació. La mobilització de la pàtria per envair la colònia Catalana. Quins temps aquells que ens volien ridiculitzar (com sempre) dient que els separatismes portàvem la confrontació com si fos un Barça Madrid….i Rajoy dient que guanyarien per 10 a 0.... Vindran els típics dient que hi ha un altra Espanya. Vull recordar que l’altra Espanya ,és la de Zapatero prometent estatuts i  que després diu que una merda,és la de Guerra fotent-se de lla retallada de l’estatut davant les joventuts del PSOE (i estes aplaudint), la de Ibarra volent expulsar el PSC,la de Bono negant parlar en català al congrés,és la de Pedro Sánchez sense dir res de l’aplicació de l’article 155 sense passar pel senat i donant suport en tot moment a les mesures  de Rajoy  amb detencions de membres del govern inclosa,la de Iceta dient a alcaldes del PSC que paguin les conseqüències de fer la consulta i anant al constitucional amb Ciutadans i el PP , la de PODEMOS,la de las “cajitas” i ministeris de plurinacionalitat, deixant fer referèndums sempre que guanyin ells,i la de menystenint Fachin perquè  ha donat suport al referèndum quan ell no volia,els en que un dia diuen blanc i l’altre negre. Ja vaig fer un article extens titulat,” un altra Espanya és possible.”





De aforismes que expliquen aquestes imatges n’hi ha molts,només he seleccionat alguns que ja vaig publicar fa uns 10 anys:

Les reivindicacions catalanes no són considerades per la major part dels Espanyols com una aspiració lícita o, simplement,discutible, sinó com una impertinència agressiva i intolerable.(1915)
A Espanya, les esquerres no es mostren més ben disposades envers el catalanisme que els partits de centre o de dreta.(1915)

No cal comptar, ara per ara, en una solució favorable del problema català dins l'Estat Espanyol. Qualsevol esperança és limitada per l'endarreriment mental de l'opinió pública i dels polítics hispànics.(1915)

Antoni Rovira i Virgili.

El dia 15 de setembre farà trenta - cinc anys que aconseguirem l'Estatut d'Autonomia i com el 1714, calgueren exèrcits vinguts de diversos països per a poder esclavitzar-nos altra volta. Ara que la dictadura franquista, ferida ja de mort, cueteja i intenta endebades sobreviure,noves victòries molt aviat ens esperen,però la reafirmació de la nostra continuïtat històrica esdevé més que mai necessària. Com el 1714, la nostra lluita per la llibertat ha d'agermanar-nos independentment del lloc de la nostra naixença i de les diferències de classe,que aspirem a esborrar"

Full volant ciclotistat de l'agost de 1967 i sense signatura.

"A Espanya hi ha dues menes de ciutadans:els qui pateixen "la Unidad" i els qui en viuen; com hi ha dues menes de pobles: els colonitzadors i els colonitzats. Els pobles hispànics no castellans no poden viure " la Unidad" sinó que han de sofrir-la" 

"Catalunya sobreviu encara avui com una realitat i com una esperança. Però aquesta supervivència no és casual, sinó a causa d'una minoria de catalans esforçats i clarividents que no paren en tot moment per fer-la possible. El dia que els catalans deixarem de lluitar, de patir per la catalanitat adéu Catalunya"


"La unitat espanyola té un vici d'origen: no és espontània, és una imposició. Quan pobles diversos s'uneixen espontàniament no ho fan per suïcidar-se o per deixar-se assassinar sinó, justament, per mantenir-se com a tals pobles, per conservar llur personalitat, per ajudar-se mútuament contra un poble invasor, com és actualment el cas dels pobles que cerquen la unitat europea. Hom cerca en la unitat la garantia per a la nacionalitat. La "unidad" que imposa el centralisme als pobles peninsulars no és pas una garantia de llur nacionalitat sinó una garantia de llur destrucció. Aquesta "unidad" cap poble que mereixi el nom de tal no pot acceptar-la. Castella no l'acceptaria pas si la imposàvem"


"Cataluña no es una nación que pueda reclamar derechos de esa índole. Aunque el clamor separatista de Cataluña fuese absoluto, esto es, que fuera unánime, sin una sola excepción, la petición de independencia podría y debería contestarla España con lenguaje de cañón. La separación de Cataluña necesita la voluntad conforme de todos los españoles.(...) Si una mayoría de catalanes se empeñan en perturbar la ruta hispànica, habrá de plantearse la posibilidad de convertir esa tierra en tierra de colonia y trasladar allí los ejércitos del norte de África. Todo menos... lo otro."

Escrit del setmanari falangista La Conquista del Estado, a l'edició del 4 de Juliol de 1931,núm.17.

Com escrivia Toni Soler al diari ARA:

“No negaré mai que hi ha una Espanya democràtica i respectuosa amb la pluralitat. És clar que hi és i jo potser m’hi confederaria (després de la independència per descomptat). Al cap i a la fi som veïns,i en molts casos parents,i ja compartim sobirania la Unió Europea. Però aquesta Espanya de somni no passa  de ser això, un somni, un miratge que de vegades es cosifica discretament a la Puerta del Sol i en els mítings de les esquerres perifèriques. L’Espanya hegemònica la formen el PP, el PSOE,i Ciutadans, i compta amb el poder de l’elit governamental i econòmica i amb el suport de la majoria de la població. Això es així des de fa dècades,i el setembre català no només no canviarà el panorama,sinó que molt probablement reforçarà Rajoy o el seu successor /a. L’apèndix més depriment d’aquesta hegemonia són els mitjans de comunicació,còmplices del relat oficial,que està farcit de mentides escandaloses. Fins al punt de convertir els ocupants en assetjats,els referendistes en Nazis,els botxins en víctimes.”

Encara queden  4 dies pel referèndum.... a veure com va la colonització. Les imatges més famoses són les de Huelva,però com el vídeo demostra han estat més ciutats.