Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

divendres, 23 de febrer del 2007

Vinga un altre! a la càrcel !a la càrcel!

Feia poc a Rubianes li volien fer pagar una multa de 21.600 euros per ultatge a Espanya. Després l'alcalde de Matadepera pot perdre el seu càrrec per no penjar la bandera Espanyola a l'ajuntament. I ara el periodista Iun Forn per criticar aquell que volia treure els tancs quant l'estatut se l'imputa un càrrec d'ultratge a l'exercit!!!!!

Però quin pais es aquest que poden anar avans a la pressó els periodistes que critiquen els colpistes que els mateixos colpistes? Que Losantos cada dia es pot cagar en nosaltres i aqui no passa res i Rubianes ha de pagar un dineral? I que un alcalde pot perdre el seu càrrec votat pel poble per no penjar la bandera Espanyola? Te cap sentit estar en un país així? I Oleguer es queixa del poder Judicial d'aquest país i se li treu el patrocini i aixi fins al final...

Que pasaria si la Generalitat fes una llei d'ultratge a Catalunya? I d'ultratge a la Senyera?Ens dirien que encara estem al segle XXVIII que som uns nazis, uns nacionalistes, uns egoistes, avars...

Que fem en un pais que no ens vol Tal com som i que a la mímima per ficar-te en la bandera, l'exércit i el país te poden fer el que vulgon? No son això Lleis repressores per evitar la discrepància?

Aqui teniu la notícia sencera:


http://www.e-noticies.com/actualitat/admesa-una-querella-contra-iu-forn-per-injurias-al-ejército-19090.html

http://www.elconfidencialdigital.es/UltimaNoticia.aspx?IdObjeto=1376

1 comentari:

Anònim ha dit...

no pares no pares, toma flam danone!

i qui serà el següent?

aiiix... verge del remei!