Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 27 de maig del 2007

Pere Muñoz.


Pere, avui ho he vist més clar que mai..... gràcies per tot i amb tu fins on calgui.
Un polític pensa en les pròximes eleccions, un estadista pensa en les pròximes generacions. Otto Von Birsmack.

23 comentaris:

Dora Cervelló ha dit...

Ha estat una gran injustícia, no trobo altra paraula.

Anònim ha dit...

Deu meu, una gran injustícia? de que? que ha passat? espero que t'expliquis perquè no se de que parleu.

Anònim ha dit...

injusticia? el poble de Flix ha parlat, heu tingut la vostra oportunitat i l'heu deixat passar.

Anònim ha dit...

no et sembla prou injustícia que tot el poble tingui que aguantar aquest personatge durant quatre anys? Esperem que tots els que heu volgut aquest canvi us adoneu de l'error fatal que heu comès. Això va per tu anònim. Amb gent com tu d'indesitjable aquest poble no avançarà. Només repassa aquest últims quatre anys i després observaràs on està la injustícia. Posar les firmes i tallar les cintes d'inaguració a tots els projectes ho pot fer qualsevol!!!

La lluita comença ARA

nando ││││ ha dit...

realment, no entenc si els tres anònims van en un sentit o en l'altre...
per cert (i per experiència), jo deshabilitaria l'opció de deixar comentaris als anònims...

Jordi ha dit...

Sí, jo també penso que amagar-se detràs d'un anònim és una mica de covardets, llenço la pedra i amago la mà. Però com que sempre m'ha agradat e interessat saber que es el que pensa la gent de moment continuaré mantenint esta opció. Un saludo nando.

Mani, fill de Mani ha dit...

He de reconéixer que a mi no m'agraden els anònims, però d'altra banda ens perdriem molts comentaris, que ens ajuden a veure altres realitats,ja que quan algú firma es medeixen més les paraules!

Anònim ha dit...

BUENO, me semble que aquest 4 anys no han estat tant profitosos com valtres els d'Esquerra (que ja no sou republicans ni de Catalunya, no?) us pensaveu.
fem un petit anàlisi de la vostra política,
vareu començar dient que no tenieu ni una pesseta per fer res ERROR GREU(mai es pot dir a un poble que vol canvis que no hi ha ni cinc), cal dir que un ajuntament pai ha de tenir superhabit, sempre ha d'estar endeutat, i tot seguit us fiqueu a cambiar noms i direccions de carrers ERROR, crec que desició no gaire acertada.
El final de la legislatura ja en parlarem més tard.

una cosa bona, Centre d'Empreses que esteu potenciant (jo crec que no s'ha de fer així, crec que s'ha de facilitar terrenys a grans empreses i potenciar-los-hi la logística, crec que son estes empreses les que fan neixer els poligons).
Tenim una química "acabada", perquè no li busquem una empresa que usi el seu producte i puguin funcionar com una sola? bueno...
to be continued.

Jordi ha dit...

Bueeeeeeeeeeno. Que consti que jo en aquest bloc mai havia ficat res sobre política municipal però veig que al expressar el meu suport a Pere Muñoz molta gent ha vogut dir la seva. Bé senyor anònim. Quants carrers ha canviat ERC ? cap ni un!!! Tots els noms de carrers que s'han canviat ( i suposo que vas pel de la plaça major a) S'ha preguntat als veins si estàven conforme amb el canvi de nom o no i b) No els ha canviat ERC, els ha canviat ERC, CIU I PSC. Vull dir que té tanta culpa del canvi de noms ERC, com el PSC. I hem sembla recordar que els veïns del carrer Esglèsia van dir que no estàven d'acord amb el canvi de nom i com no pot ser d'un altra manera no es va canviar. Però sobretot te vull recalcar això , que els canvi de noms els han acceptat tots els partits. No entenc perqué sol responsabilitzes a un. I pel que fa a la indústria acabada, Iniciatives com el polígon de l'aubal poden ajudar a la diversificació econòmica. I al primer ple no es va dir que no havia una pesseta ( no se d'on ho has tret),només es va dir que havia 956000 euros de dèficit, no que no havia una pesseta. to be continued. I això que a un poble "mai se li pot dir".... jo penso que a un poble sempre se li ha de dir la veritat vulgui canvis o no.

Jordi ha dit...

Mani tens raó, encara que no m'agradi això dels anònims hi ha hagut molts morts per la llibertat d'expressió i per lo tant deixaré que tothom s'expressi tingui el valor de dir qui és o no. I també perque hem podria perdre altres punts de vista que en aquest moment no els sabria veure i que hem podrien fer veure les coses d'un altra manera.

Jordi ha dit...

Pel que fa a que un Ajuntament té que estar endeutat ho té que estar sempre que el deute sigui justificable, que s'hagin fet projectes i obres que el justifiquin que s'hagin endeutat per pagar projectes que portin prosperitat i riquesa al poble, no un deute ordinari del dia a dia. I sempre pensant que el deute té que ser assumible, i que algún dia, algú o altre algú l'haurà de tornar. I no se d'on has tret que un ajuntament té que tenir superhàvit ERC no ho ha dit mai.I esta frase de " a un poble mai se li pot dir...." hem deixe molt preocupat. Jo penso que el polítics sempre han de dir la veritat, i que la ocultació la "maquillació" i el "fer veure" es més propi de màfies i de gent que es vol perpetuar en el poder i no propi de la honestedat política. Si els responsables dels contes d'un poble no diuen la veritat, qui la dirà?

Anònim ha dit...

ui, bé no estic gens conforme en la teva opinó, mmm xaval, a un poble sempre se li ha de dir la veritat, però a la vegada s'ha de donar solucions i valtres, mai neu donat.
en quan a lo dels canvis de nom, potser si que és una desició concensuada però, porto 36 anys vivint a Flix i no he vist mai un canvi de nom, redeu que ja coneixia gairebé tots els carrers fins que, arribeu valtres al poder i:
Ostia tu, esta no ere la Plaça Espanya?, Per cert La Philips ja no és la Philips de tota la vida, ara és Ca noseque, bueno això de Philips tampoc m'agradave gaire (hi ha més carrers que ara no recordo.
més coses... em pots explicar que ha passat amb les obres del carrer Major? (o ara tampoc es diu així) i amb les obres del carrer els corrals (o ara tampoc es diu així)i amb les del carrer esglesia? ja sabeu que ha caigut força gent? crec que heu tingut una planificació pèssima però, com que s'apropaven eleccions, no? venga a fotre-li gasto i a aixecar carrers.
ah!! per cer ja tenim material per acabar los punyeteros carrers? ho seguireu pintant adoquins?
hi ha gent molt descontenta, averem si ara comenceu a fer les coses una mica millor...
Per cert jo us he votat però crec que si tot va com aqueta legislatura no us votaré mai més. continuarà

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Jordi ha dit...

He tret un comentari perquè ere ofensiu i es ficàven en la meva persona més que en arguments polítics o de gestió. Si hagués fet cas a Nando això no hagués passat. Sort que hi ha moltes persones que no pensen com ell.Aquí es ve a discutir en arguments no a insultar a ningú, i menys deràs d'un anònim.

marc & sergi ha dit...

Ahir vam escriure un missatge des d'anònim per total desconeixença com es podia introduir l'emissor del missatge, disculpeu.

Per començar ens agradaria aclarir algun concepte del nostre comentari ja que hem vist que ha produït un xic de confusió. Nando el sentit del nostre comentari només té una direcció i és la indignació i al mateix temps estupefacció pels resultats de les eleccions. Després de quatre anys en què s'han impulsat diversos projectes prou importants per al desenvolupament i evolució del nostre poble, hem comprovat que la gent que ens envolta és cega o no ho vol veure.
A més queda prou comprovat quan algú es queda només amb els detalls de canvis de noms dels carrers i no es fixa en les coses importants com: residència, viver, nou polígon aubal,...
Per això i perquè tenim ganes que Flix sigui un poble amb consciència nacional creiem que ara és el moment de fer feina de base i començar a treballar en aquesta direcció.
Per acabar, creiem que aquest és un espai per tot tipus de comentaris però sempre des del respecte, no com en el cas de lúltim missatge d'un anònim, lamentable.

DOs joves de Flix que pensen i creuen en el seu poble.

Jordi ha dit...

Senyors Marc i Sergi pel que respecta al vostre objectiu de treballar per tenir un poble amb conciéncia nacional ja sabeu que en mi trobareu sempre tota la meva col-laboració, el títol del meu bloc no pot ser més explícit. La lluita per la dignitat nacional es diària. Que tingui entrebancs per naltros no té cap importància.Com a dit Mani, hem estat una mica adormits fins ara. I jo també crec en el meu poble.

Jordi ha dit...

Senyor anònim a tú te contesto perquè vas en arguments que es com es fan els debats polítics i no dient que l'adversari es un borratxo com també han dit en algun altre bloc. Jo penso que els comentaris són per enriquir el debat no per DEGRADAR-LO, per això deixava entrar anònims. Però es veu que hi ha gen q sol vol jaleo. Jo no.Tots volem el millor per Flix i no "derrotar a ningú".

També voldria dir que el meu suport a Pere que he fet ben explícit, es més a l'home que a l'alcalde perqué el conec una mica, i perque confio en ell. També perqué fa 4 anys hem va donar esperança de que este poble pogués créixer i tinguéssim cabuda tots. Durant aquest 4 anys l'he estat seguint i l'objectiu que tenia 4 anys el coninua tenint. I a diferéncia de Carod i d'altres no m'ha fallat. Segur que la seva llista no ha fet coses bé, però com tothom.

També dir que jo no he estat regidor durant aquests anys i tot el que tinc que dir sobre l'obra de govern de ERC o dic al local i no en aquest bloc. Per això m'ha sobtat que això s'hagi tornat un espai de favorables i detractors de Pere. Aquest bloc es per demostrar que Espanya no ens hi vol i tenim síndrome d'Estocolm. Quant he parlat d'algo a la veu de Flix, sempre he signat amb el meu nom i mai, mai he insultat ningú ni ho faré mai. Només parlo de fets i de idees. A cada seva cadascú que faci el que vulgui.

I pel que fa al comentari pròpiament dit primer que tot gràcies per confiar en Pere, després dius que ERC no ha donat solucions mai. No discutiré paraules com SEMPRE MAI, TOT RES...perqué no es res concret i així no es pot debatre res.
Els canvis de carrer dius "que potser es una decisió consensuada.." potser no! ho és.I per lo tant no entenc com es que este comentari no el fas també al Bloc de O. Bosch i al de Montse Canals. Potser l'autor intel.-lectual de la idea va ser ERC, pero sempre, amb el consentiment dels veïns del carrer afectat perqué ERC és un partit democràtic ( com tots) i assambleari i dels socis de govern.La Philips... home, crec que va ser més anys Ca Don ventura que Philips, peo això ja és a gust de cadascú. Després dius que mai havies vist mai cap canvi de nom i per això no te agrade...es una opinió pero te recordo que ho volien els tres partits i els veïns.

Pel que fa a les obres s'han explicat per activa i per passiva i tampoc ser el detall de la mateixes, i això t'ho hauria de contestar el regidor d'urbanisme. Segurament s'hagués pogut fer molt milllor del que s'ha fet. Però caus en una contradicció. Hem sembla que la Plaça Major i primera fase del Carrer Major ja van començar el primer any o segon... o sigui que electoralista res de res. La remodelació del casc antic comença l'any 93 ( com molt bé va dir el PSC a la campanya electoral)i continua ara. Si ERC hagués volgut fer gasto les hagués acavat avans.Si vas al Bloc de Pere veuràs com fins i tot un lector deia que felicitava la ajuntament per no voler acavar les obres per les eleccions amb el gasto que això suposa pel poble, es un altre punt de vista.

Si algún da ERC torne a governar espero que no decebi ni a mí ni a vosté ni a ningú.Gràcies pel vot a Pere i espero que ERC faci les coses millors com no pot ser d'una altra manera en algun futur.

Recordo que jo mai he començat aquest debat de l'obra de govern de Pere.

Unknown ha dit...

anònim a qui li molesten els canvis de nom:

"La Sala" ha canviat mil vegades de nom i ningú s'ha queixat mai me semble.

Lo dia que canvio de nom "l'Escala" ja en parlarem :-)

Mani, fill de Mani ha dit...

Xeic, jo porto vivint 26 anys al poble i lo meu carrer que se deie c/llevant va passar a dir-se Pere Quart, i que? No me va agafar cap trauma, a més. penso que tots estos carrers en noms de gent fastigosa o llocs irreals (mos volen fer creure que existeix i no és més que Castilla la grande)s'haurien d'erradicar sense consultar als veïns ni res, que collons! No los van canviar los vostres també! I és lamentable que l'únic que li pugos trobar malament a l'ajuntament és 2 carrers i lo canvi de noms, si fos per això diria que la cosa ha anat més que bé!

Unknown ha dit...

Jordi,

ara que ja saps qui som, esperem els teus comentaris al nostre bloc!!
Ànims!!

Jordi ha dit...

Xeics!!! A tú encara no te conec però a Ne sí!!! Ja ens coneixerem. En això dels blocs t'enportes unes sorpreses, avui mateix m'he assabentat qui és keifarem!! El conec a ell i a la seva dona, fins i tot ella es podria dir que m'ha vist créixer!! Això de internet.... tant a prop i tant lluny alhora.I si, a partir d'ara seré un asidu de comentaris del vostre bloc.

Jordi ha dit...

Mani hem va molt bé que hem facis aquest comentari. Ahir que vaig contestar a l'anònim en lo tema dels carrers hem vaig deixar de dir-li que primer la Philips estave al c/doctor Müller. Així que philps de tota la vida res de res. I ja m'informaré si en 36 anys no s'ha canviat més noms de carrers. Això de canviar noms va a gust de cadascú però si s'està en contra ara avans també, i sempre tenint present que hi ha gent i fets que ens han precedit, i que la història no comença i acava amb nosaltres.

Unknown ha dit...

Hola Jordi .
Reitero la meva enhorabona pel Blog , sols dir-te que jo també t'he vist creixer , i m'en alegro del teu compromis politic .

Gracies per afegir-me al teu blog , i espero els teus comentaris.

La nostra relació és una mostra de lo que teniu d'evitar els que teniu la "sort" de viure a Flix , els que estem fora , marxem quan els joves comencen a ser-ho i quan tornem ... marxeu vosaltres .

salutacions