Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dissabte, 30 de juny del 2007

La fira de Frankfurt

Bé, continuo sense tenir temps ( Neus es veritat), però només voldria fer 2 comentaris sobre la tant famosa, fira de Frankurt. El diari La vanguardia ha tingut un comportament infame sobre aquest tema, l'únic que li ha preocupat ha estat que autors que viuen a Catalunya i escriuen en Castellà no hi vagin. Senyors de La Vanguardia així volen protegir i lluitar pel Català? I sobretot, COM ES QUE QUANT LA CONVIDADA VA SER LA CULTURA ESPANYOLA ,NO ES VAN FOTRE COM UNA MOTO PERQUE NO HI VA ANAR CAP REPRESENTACIÓ BASCA, NI CATALANA NI GALLEGA?????????? perqué teniu síndrome d'Estocolm??? No!!! perqué teniu un autoodi que us creme per dintre!!..
Fins i tot el cònsol Alemany Wolf Daerr, els ha escrit una carta al mateix diari criticant la campanya que aquest diari fa sobre la fira. Els ha deixat ben clar que la convidada d'honor a la fira" és la cultura catalana i no Catalunya".... i que la cultura catalana "és la cultura en català". Com és que som tant desgraciats que desde fora ens tenen que venir a dir el que és tant obvi?En un país normal i sense autoodi i síndrome d'Estocolm, aquest debat no existiria.
Vosaltres dieu-li a un de Madrid que si un Romanés escriu en la seva llengua a Alcobendas això és cultura Espanyola, que si un àrab ho fa en la seva llengua a Burgos això també es cultura Espanyola... i ja veuràs que ús contesten!!!!!
I la ministra de cultura, la Carmen Calvo dient que li sap mot de greu que no vagin autors que escriuen en Castellà. I no veus estrany que el congrés que decideix sobre els nostres impostos no ens deixin parlar la nostra pròpia llengua???