Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 13 de juny del 2007

Síndrome d'estocolm amb les creus de Sant Jordi.

Qui ha pogut tenir la brillant pensada de donar la Creu de Sant Jordi al propietari de la Razón i A3 el Senyor José Manuel Lara? Segons la pàgina web de la Generalitat "s'han otorgat a persones i entitats que han destacat pels serveis destacats a Catalunya en la tasca de defensa de la seva identitat i de restauració de la personalitat o més generalment en el pla cívic i cultural."
Tinc que recordar les animalades que diu cada dia La razón sobre nosaltres? I desde A3? Les animalades que van dir tots 2 quant l'estatut? Cada cop que insulten a Catalunya i ens diuen Nazis? Cda cop que insulten a Carod- Rovira? Recordem que al morir Serrano Suñer van dir que havia mort un defensor de la democràcia!!!!! Aquell que amb col-laboració amb els Nazis va enviar milers de republicans a morir als camps de concentració Alemanys.Desde les pàgines de la Razón s'ha lluitat en la defensa i en la restauració de la identitat Catalana? I desde A3? Recordem que este home és un dels màxims accionistes de Vueling, i que ara hauran de marxar a Madrid, perqué l'aeroport del prart se´ls ha quedat petit. Desde La Razón critica el Senyor Lara la manca d'infraestructures a Catalunya que fa que la seva empresa hagi de marxar a Madrid? Noooo. I així en podriem dir 50 mil.
Fins i tot amb les creus de Sant Jordi ens fiquem de part de l'agressor!!!!. Estem condemnats?

2 comentaris:

Dora Cervelló ha dit...

Avui al menys una bona noticía a Frankfurt només hi aniran escriptor que escriguin en català. Ja fa molts dies que tremolava en pensar que la lliteratura catalana fos la del Foz, Cercas etc.
Podien haver escrit en català i van optar per una altra llengua.
Si viuen a Catalunya i no escriuen en català i tenien opció per què també no es presenta a la fira aquell escriptor de Costa Ivori que viu a l'Ampurdà?
ah! és que escriu en anglès...!

Mani, fill de Mani ha dit...

Viure per veure Jordi! Ja ho dic al meu nou bloc! Este personatge los unics interessos que ha defensat són les seus, si pel camí ha fet algo bo per catalunya ha sigut per causalitat, perquè ere inevitable, si ho feie se lucrave!