Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dilluns, 8 d’octubre del 2007

Ohhhhhh..... una altra Espanya no és possible.

Bueeeeno, per als pobrets que encara es pensàven que un altra Espanya ere possible i que "Zapatitos" ens ho demostrarie... ara resulta que el botí de Guerra anomenat "papers de Salamanca", no té data de retorn a Catalunya, tot i que hi ha una llei que obligue. El "paripé "que van montar amb els primers papers que van tornar només és un 10% aproximadament del total, i és principalment documentació de la Generalitat. I ara falte los més importants, tot el que és va incautar a particulars i associacions. Sabeu quins són els motius que alegue el flamant nou ministre de cultura? (el mateix que va fer dimitir a la Catalana Rosa Regàs de la Biblioteca Nacional). "hay que volver a ver y a comprovar el contenido de los archivos con todas las garantias possibles,para evitar que por unas prisas volvamos a reabrir heridas ". " Vale la pena invertir tiempo suficiente para que esto acabe bien".
Després de 3 anys de legislatura, i 30 anys de democràcia alegues que hay que invertir tiempo??? Un país amb dignitat estes excuses de pàrvuls no les tolerarie. On és ara La Vanguardia, que tant va condemnar les cremes de fotos del rei com és que no s'indigne perqué el govern Espanol no fa complir la llei?. No tenim ni polítics valents, ni premsa (amb contades exepcions) que ens faci respecatar com a país.
I que vol dir que esto acabe bien???? Per a que "acabe bien" l'únic que s'ha de fer és complir la llei, i deixar de dir tonteries. Zapatero ho ha fet molt bé, no ha respectat l'estatut que va sortir del parlament, no tenim llei de memòria històrica, no podem parlar català al congrés, les seleccions estan igual o pitjor,i només tenim un 10% dels papers.... això és el gran aliat que ens va dir la Chacón???