Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

diumenge, 23 de desembre del 2007

La llei, sempre la llei....(II)


El alcalde de Bilbao, Iñaki Azkuna, ha asegurado este viernes que colocará la bandera española en el balcón de la casa consistorial "por obligación y no por devoción", tras conocer la sentencia del Tribunal Superior de Justicia del País Vasco que obliga a que la bandera española ondee en lugar preferente todos los días del año.


Com sempre l'estat espanyol sempre farà servir la llei fer fer-nos espanyols a la força.Recordem que segns el nou estatut la senyera " ha d'ésser als edificis públics i en els actes oficials que tinguin lloc a Catalunya" i també remarca " la protecció jurídica dels símbols de Catalunya es la que correspon als altres símbols de l'estat". Recordo que al Congrés ja li van dir al Senyor Sevilla, que " es deixi de fer el ridícul i s'ordeni que la Senyera també onegi a les comisaries de policia i als edificis de l'exèrcit situats a Catalunya".


Recordo la resposta del ministre: Sevilla va rebutjar-ho, emparant-se en la llei estatal de banderes, en la qual s'estableix que als edificis públics militars només hi onejarà l'ensenya espanyola. El ministre va obviar l'Estatut, que en el títol preliminar fixa que la bandera Catalana ha d'estar als edificis públics i actes oficials.... Ignorant que és una llei orgànica sotmesa a referèndum, Sevilla va dir que l'Estatut no pot regular una llei que és aprovada o modificada per aquestes corts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Com veieu els símbols espanyols manen sobre els altres. Una mostra més de la imposició Espanyola.