Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 27 de desembre del 2007

Quina barra!!!!


Iceta declare: "el PSC ha pedido y lo sigue haciendo que se publiquen las balanzas fiscales"


Jo li recordaria que al senat El PP i els socialistes de l’Entesa es van abstenir en una moció que demanava al Govern el càlcul efectiu i publicació anual de les balances fiscals entre les comunitats autònomes i l’administració general de l’Estat. Fins i tot el mateix Montilla al Programa la nit al dia ,preguntat sobre aquest espinós tema va dir: el que cal és "millorar el finançament". i tot seguit va afegir,el que cal és "que s'apliqui el que diu l'Estatut" (sense demanar-ho explícitament)


I és que com diu l'economista Ramon Tremosa, el primer partit a Catalunya és el PSC, que governa a Madrid, a la Generalitat i als principals ajuntaments catalans. El PSC practica a Catalunya un catalanisme cultural però al Congrés dels Diputats desapareix del mapa. Per no trencar la disciplina de vot del PSOE vota en contra dels interessos dels catalans, com va a passar a mitjans de setembre amb el traspàs dels aeroports (que va rebre el vot a favor de CiU, ERC i ICV). Mentre la dinàmica del socialisme català sigui aquesta, i mentre el PSC segueixi essent el primer partit polític en poder a Catalunya, no tindrem ni agència tributària de debò ni decidirem res sobre els nostres aeroports, ports, trens i altres infraestructures


Està demostrat que durant aquest 4 anys els escolanets del PSC han interioritzat molt bé la forma de governar del senyor Zapatero ,mentir sistemàticament: Recordem al senyor Zapatero quant deia:"Estamos cerca de ello (publicar les balances fiscals) porque ha habido un grupo de trabajo durante casi un año abordando una cuestión difícil, que lo es en todos los países, y publicaremos las balanzas fiscales, sin duda alguna" Per acabar dient: "por supuesto, hay que afrontarlo con naturalidad, es un debate sano democráticamente, va a poner de manifiesto como todos nos beneficiamos de todo". "Hay acusaciones que no puedo asumir, como que Catalunya es insolidaria" (Mireu el vídeo adjunt)


Com veieu,entre les mentides del Papa de Madrid i les dels escolanets de Catalunya, avaçarem segur!!!. Ara Iceta coma mínim ha reconegut una cosa, que Zapatero no és federalista, textualment ha dit:"Zapatero té una idea més moderna d'Estat. No li fa por compartir identitats nacionals diferents. Ara, d'aquí a dir que és un federalista amb tots els ets i uts, encara li queda molt camí per recórrer"
Doncs, si Zapatero no és creu l'Espanya plural,... qui se la creu?