Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dimecres, 6 de febrer del 2008

Eleccions i Catalanofòbia (V)


Quans cop heu sentir dir als polítics espanyols se tiene que cumplir la ley?? Doncs bé en el cas de Catalaunya és veu que sempre ens toca el rebre i no és així. Cuatre anys més tard de la promesa de Zapatero , 2 anys més tard de fer una llei que obligave a feu, i un temps més tard de fer lo simple amb lo de 10% dels papers que pertanyien a la Generalitat, el 90% de papers que pertanyen a particulars .... encara poden esperar sentadets. Un altra promesa incumplida. Com a dit el conseller de cultura: "ha valorat com a "error polític" i "greu falta moral" la posició del govern espanyol, que dos anys després de l'aprovació de la llei encara no ha accedit a retornar els documents de Salamanca que encara són a l'arxiu."


Continua recordant :"la llei no estableix els requisits previs a què al·ludeix el ministeri de Cultura i per tant no hi ha motius per endarrerir encara més el procés"


El tema dels papers ja l'havia tractat en entrades anteriors. L'únic qu estar clar és que en eleccions, promeses per a Catalunya les que vulguis, estatuts, balances fiscals, papers de Guerra.. però alhora de la veritat....

2 comentaris:

Amo ha dit...

Saps què hem de fer?? Votar al PP, a les generals, estos com a mínim van de frente, i són tan descarats, que fan reaccionar a la gent.

En los sociates, com que van de bon rotllo, "ui mira que progres que som però us la clavem igual", ens la foten encara més doblegada que els altres.

Amb els peperos, com que no tenen ni vergonya, ni mesura, ni dignitat, de seguida remouen consciencies i provoquen que la gent se començo a bellugar, organitzar-se, a pensar,... subleven a la població, i això en el cas particular català ens interessa.

Existeix una correlació entre els anys de govern del PP, i l'increment de vots d'ERC, que ja portava una tendència a l'alça, és cert, però durant aquells anys es va accelerar.

Que manon a Ecspanyia, i a Catalunya en recolliu els fruits valtros.

Jordi ha dit...

Totalment d'acord Amo. Jo sempre ho he dit, el PSOE a part de fatxes són falsos. Els de PP com a mínim són conseqüents en tot allò que fan i diuen. Prefereixo enfrontar-me al PP, i discutir arguments(encara que siguin del segle passat) que no demostrar que son uns falsos.