Siguin, senyors, de flors o de ferro les cadenes que lliguen esretament la nacionalitat catalana i les demés nacionalitats espanyoles, les cadenes sempre seran cadenes"

Àngel Guimerà davant l'Assamblea de Manresa.

dijous, 28 de febrer del 2008

Perdó pel PHN... només entenen de vots.



Avui al punt llegeixo les següents paraules de Duran i Lleida:




PERDÓ PEL PHN




A les Terres de l'Ebre, Duran va reconèixer que CiU s'havia equivocat en el vot afirmatiu que va donar, d'entrada, al transvasament de l'aigua de l'Ebre dins del pla hidrològic (PHN) dissenyat pel PP.



Com a mostra del seu compromís amb les comarques meridionals, el candidat nacionalista va assegurar que «la riquesa del país ni comença ni s'acaba a les comarques de Barcelona». I per això CiU va assegurar que treballarà perquè el pressupost general de l'Estat deixi de marginar les Terres de l'Ebre si té força a Madrid.


Però lo més trist del cas es que demana perdó per qüestió de vots. Sinó haguéssin sortit trasquilats en vots a hores d'ara encara l'estarien justificant i propugnant les seves "virtuts". Si el van aprovar va ser perquè necessitaven els vots del PP, encara que ells sabien perfectament que el PHN ere una animalada, en tots els sentits, i ara demanen perdó, però no perqué ho sentin, sinó perqué necessiten recuperar vots. I gual que la tonteria aquella d'anar al notari... però alhora de la veritat continuen rebaixant estatuts i fent tonteries. La llàstima és que els polítcs només entenen el llenguatge dels vots, i no el del sentit comú, que per cert ere un lema també de CIU.